Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 16, 2007, 09:04:20 ÖÖ » |
|
Teşekürler üstadım www.kuranehli.combayanlara özel bölüm en son istatistiklerin altında yanlız üye olmanız gerekecek  eeee zahmet verek aslında şeref verirsiniz sitemize:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 16, 2007, 09:18:51 ÖÖ » |
|
Son gönderilen mesajlardan da tıkladım fakat şifre istedi. Son gönderilen mesaja tıkladım şifre istedi. Bölüm'e tıkladım şifre istedi.. Şifre istiyor  Bir problem yok sanırım.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 16, 2007, 09:23:08 ÖÖ » |
|
yok abi hani şu istatistiklerin altında var ya işte orasında msj zaten açık okjunuyor oraya bak bi abi sana zahmet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 16, 2007, 09:28:40 ÖÖ » |
|
Resim yollarmısın buraya 
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 16, 2007, 09:33:40 ÖÖ » |
|
 bura abisi  teşekürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 16, 2007, 09:39:02 ÖÖ » |
|
Şimdi anladım  Bu sorun sadece bu modifikasyon'da yok. Bazı kısıtlama getiren modifikasyonlarda da buradan okunabiliyor mesajlar. Çözümünü maalesef blmiyorum :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 16, 2007, 09:43:15 ÖÖ » |
|
valaha o zaman askıya alalım bu şifre işini peki bu son msj kaldırsan olmazmı üstad Posted on: Mart 16, 2007, 07:41:54 pm
ama yerek izinleri verilmeyen kişiler okuyamıyor. yani admin paneli gibi. o zaman bu bayan üyelere yeni bir kulanıcı gurubu vermek gerekir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-midyat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 16, 2007, 10:02:35 ÖÖ » |
|
manuel kurulumu avrmıydı acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 16, 2007, 10:06:27 ÖÖ » |
|
valaha o zaman askıya alalım bu şifre işini peki bu son msj kaldırsan olmazmı üstad Posted on: Mart 16, 2007, 07:41:54 pm
ama yerek izinleri verilmeyen kişiler okuyamıyor. yani admin paneli gibi. o zaman bu bayan üyelere yeni bir kulanıcı gurubu vermek gerekir  Son geönderilenlerin kodunu bulup sil boardindex.template.php den. manuel kurulumu avrmıydı acaba?
manuel kurulumlar bölümümüze bakınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlemdaR
H-Full Member
www.frmteamtr.com
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 27, 2008, 06:30:01 ÖÖ » |
|
bunu paketleremi yükleyecez=?
|
|
|
|
|
|
Konu Başlığı: Frmteamtr Paylasimin Doruk Noktası Site Adresi: http://www.frmteamtr.comTür: Forum Sitesi İçeriği: Smf Tanıtımı: FrmteamTr Oyun,Spor,Oyun Hileleri,Aktivite,Hediye,Paylasim,Ödev,Komik Resimler,FrmteamTr Paylasimin YepYeni Adresi Hepinizi Siteme Bekliyorum Arkadaşlar İyi Paylasımlar.
|
|
|
davis
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 03, 2008, 02:57:24 ÖÖ » |
|
tEbrikler Arkadaşlar Sayfa Page NOT Found Oldu Bu Modifikasyon Sayesine!!!:@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 04, 2008, 12:47:04 ÖÖ » |
|
tEbrikler Arkadaşlar Sayfa Page NOT Found Oldu Bu Modifikasyon Sayesine!!!:@
Yaptığınız işlemleri kontrol ediniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByEmre
Newbie
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 20, 2008, 11:50:55 ÖS » |
|
Paylaşımın için tşkler.Hiç Sorun olmadan kurdum
|