denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« : Aralık 06, 2006, 02:37:08 ÖÖ » |
|
Uyumluk: rc3, 1.1 Final, 1.1.1 Açıklama: Adı üstünde... Dosya: Ektedir
"Bolum_sifreleme.zip" isimli dosyayı ben türkçeye çevirdim ve SMF 1.1.1'e uyarladım. İsterseniz onu indirebilirsiniz. 2 ayrı alternatif (husmen73)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mannyaQ
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2006, 09:51:08 ÖÖ » |
|
dostum belki konuyla alakasız kaçabilir ama sormak isityorum. Moderatör olarak görev yapan üyelerin görebileceği bir bölüm olarak kullanabilir miyiz bu şifrelenmiş bölümleri. Yani normal üyeler görmesin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2006, 02:18:52 ÖÖ » |
|
Bölüm şifrelemeden kasıt. Şifrelenen bölüme girmek için giren kişiye şifre mi soruyor. Ve şifreyi yazan mı o bölüme girebiliyor... Doğru mu anlamışım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2006, 08:47:40 ÖÖ » |
|
Bölüm şifrelemeden kasıt. Şifrelenen bölüme girmek için giren kişiye şifre mi soruyor. Ve şifreyi yazan mı o bölüme girebiliyor... Doğru mu anlamışım...
evet dostum belki konuyla alakasız kaçabilir ama sormak isityorum. Moderatör olarak görev yapan üyelerin görebileceği bir bölüm olarak kullanabilir miyiz bu şifrelenmiş bölümleri. Yani normal üyeler görmesin  bölüm şifreleme modunu kurmana gerek yok, bölümü açarken kimlerin göreceğini ayarla yeter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2006, 10:16:58 ÖS » |
|
Teşekürler. Anladığım gibiymiş işime yarar. Ellerine sağlık denislici... Paylaşım için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2006, 09:39:56 ÖÖ » |
|
maslef eklentiyi yanlış atmışsın DENİSLİCİ
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2006, 11:39:49 ÖÖ » |
|
hangi açıdan yanlış?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaNCeZz
H-Full Member
[Ψ§ǺŇαLΛΠΣΤΨ] ADMİNİSTRATOR
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2006, 07:37:38 ÖÖ » |
|
yukldm ama olmadı biyerden aktiflckmyiz ?=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 22, 2006, 03:12:25 ÖÖ » |
|
yukldm ama olmadı biyerden aktiflckmyiz ?=
her bölüm için istediğin şifreyi Admin=>>Kategoriler=>>şifrelemek istediğim bölümüne değiştir de, orda görürsün...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaNCeZz
H-Full Member
[Ψ§ǺŇαLΛΠΣΤΨ] ADMİNİSTRATOR
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 22, 2006, 07:38:56 ÖÖ » |
|
kardeş Öle biyer Yok En Altta BOşluk Çıktı Orda Parola War ama yazıyorım olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 03, 2007, 06:39:22 ÖÖ » |
|
selam arkadaşlar ufak bir sorun daha var. ben bölüm şifrelemsi yaptım şsonra kaldırdım. tekrar yüklerken şimfi katehoride 5 yerde şifre bölümü var bunu bie yada ikiye nasıl indirebiliriz. teşekürler. çpkl güzel bir mod ama inanınki beş yerde şifre yazın kutusu çıkmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2007, 06:48:33 ÖÖ » |
|
Aynı kategoridemi yoksa ayrı ayrı kategorilerdemi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 03, 2007, 07:43:42 ÖÖ » |
|
selam arkadaşlar ufak bir sorun daha var. ben bölüm şifrelemsi yaptım şsonra kaldırdım. tekrar yüklerken şimfi katehoride 5 yerde şifre bölümü var bunu bie yada ikiye nasıl indirebiliriz. teşekürler. çpkl güzel bir mod ama inanınki beş yerde şifre yazın kutusu çıkmış
ÖNCE MODU KALDIR . daha sonrada modu manuel sil. düzelecek. ondan sonra sıfırdan kur. ( salıyorum bi kod birden fazla eklenmiş kaldırırken tam kaldıramamışsın.)
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 03, 2007, 08:13:44 ÖÖ » |
|
evet ama manuel kodunu ezbere bilmiyorum. birileri verse güzel olurdu. teşekürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 03, 2007, 08:57:30 ÖÖ » |
|
evet ama manuel kodunu ezbere bilmiyorum. birileri verse güzel olurdu. teşekürler
ManageBoards.template.php aç ve aşağıdaki kodlardan sadece bi tane dursun... <tr> <td> <b>', $txt['passwdBoard1'], '</b><br /> ', $txt['passwdBoard2'], '<br /><br /> </td> <td align="right"> <input type="password" name="passwdBoard" value="', $context['board']['passwd'] ? '#FAKEPASSWORD' : '', '" /> </td> </tr>';
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|