Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Dosya İzinlerini Veremiyorum...
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Dosya İzinlerini Veremiyorum...  (Okunma Sayısı 510 defa)
unalkazdal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Dosya İzinlerini Veremiyorum...
« : Temmuz 22, 2009, 02:07:41 ÖÖ »

Merhabalar benim 3 tane sitem var ve siteler arasında bir tanesinde şu sorunla karşılaşıyorum örneğin index dosyasına ben dosya izinlerinden 555 komutunu verdim yani oku ve çalıştır komutu, yaz komutunu kaldırmak istiyorum ama bi türlü olmuyor dosya komutunu Filezilladan veriyorum sonra bi bakıyorum tekrar aynı eski haline dönmüş eski hali derken alta resmi görünmekte olan hali bu haline hiç bir şekilde müdale edemiyorum

Cpaneldende değiştirmeyi denedim yine aynı bu olayın çözümü varmıdır varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılar....
unalkazdal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Dosya İzinlerini Veremiyorum...
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2009, 06:16:02 ÖÖ »

Ardadaşlar şimdi yeni birşey öğrendim serverimiz windows tabanlı olduğu için filezilla dan komutları veremiyoruz ama şimdi bir sorundaha var Plesk  panelden yaz komutunu kaldırma işlemi.... onu araştırmaktayım
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Dosya İzinlerini Veremiyorum...
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: