Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > SMFTuRK.nET Haberleri > Simple Machines Forum'dan Haberler > Konu: SMF 1.1.10 ve 2.0 RC1.2 Yayınlandı!
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: SMF 1.1.10 ve 2.0 RC1.2 Yayınlandı!  (Okunma Sayısı 920 defa)
HyperCyber
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SMF 1.1.10 ve 2.0 RC1.2 Yayınlandı!
« : Temmuz 16, 2009, 08:28:51 ÖÖ »

SMF 1.1.10 ve 2.0 RC1.2 yayınlandı

Simple Machines SMF 1.1.10 ve 2.0 RC1.2 sürümünü, SMF 1.1.9 ve 2.0 RC1-1 'de bulunan bir kaç güvenlik açığından dolayı sunar. Ayrıca 1.0.X sürümlerini kullananlar için de 1.0.18 çıkarılmıştır. Bütün kullanıcıların mümkün olduğunca çabuk güncelleme yapmasını tavsiye ediyoruz.

Lütfen SMF 2.0 RC1.2 sürümünün SMF 2.0  sürümünün ikinci versiyonu olmadığını, sadece güvenlik dolayısı ile yapılmış bir güncelleme olduğunu bilin. RC2 henüz hazır değil ve ve yeni Curve tema hala SMF 2.0 RC2 için uyarlanmakta, daha önce de belirtildiği gibi. Daha fazla bilgi için geliştiricilerin blog kayıtlarını okuyabilirsiniz..

2.0 RC1 kullananlar 2.0 RC1-2'e yükseltmeden önce, 2.0 RC.1-1 ye yükseltmek zorundalar.

Uyarının yer aldıgı, yönetim panelini kullanarak otomatik güncelleyebilirsiniz. Linke tıklayın, değişiklikleri onaylayın, ve forumunuz güncellenmiş olsun. Ek olarak, eklentideki dosyayı paket yükleyicisinden yükleyerek de güncelleme yapabilirsiniz. Bununla ilgili yardım için Online Manuel kısmındaki Paket yöneticisine gözatın.

Eğer paket yöneticisini kullanarak yükleme ya da güncelleme yapamıyorsanız, lütfen Online Manuel kısmındaki Paket yöneticisine bölümünde yükleme ve güncelleme konusundaki yönergeleri okuyun. Eğer ftp bilgileri girdiğinizde oturum doğrulama hatası alırsanız, lütfen şu konuya gözatın.

Mod çakışmasından ötürü paket olarak güncellemeyi yapamazsanız, manuel olarak yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun için yönergeleri burada bulabilirsiniz.

Saygılar
Simple Machines

Eklentiler Download: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=324169.0
Orjinal Mesaj: SMF 1.1.10 and 2.0 RC1.2 released
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > SMFTuRK.nET Haberleri > Simple Machines Forum'dan Haberler > Konu: SMF 1.1.10 ve 2.0 RC1.2 Yayınlandı!
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: