Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Shift ve ok tuşlarını kullanarak satırı seçmeye kalktığımda..
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Shift ve ok tuşlarını kullanarak satırı seçmeye kalktığımda..  (Okunma Sayısı 364 defa)
krizenten
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Shift ve ok tuşlarını kullanarak satırı seçmeye kalktığımda..
« : Temmuz 05, 2009, 01:13:58 ÖS »

Forum içerisinde yeni mesaj gönderirken,mesajınız 5-6 satırdan fazla ise aşağılardaki bir satırı farenin sol tuşunu basılı tutup seçerek üzerinde herhangi bir işlem yapmaya kalktığınızda imleç sürekli yukarı atıyor kendini.Klavyeden Shift ve ok tuşlarını kullanarak satırı seçmeye kalktığımda da imleci yukarı satıra atmaya çalışıyor,ve seçme işlemi tek tek,harf harf yavaş biçimde ilerliyor.
Bunun sebebi ne olabilir,çözüm önerisi olan varmı?
Teşekkürler.

Forum Sürümü: SMF 1.1.9
l1nux1ng
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Shift ve ok tuşlarını kullanarak satırı seçmeye kalktığımda..
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2009, 03:24:11 ÖÖ »

Çok açık ve net söylüyorum kesinlikle explorer 8 kullanıyorsun ve bu yüzden kaynaklanıyor başka browserla dene yine aynısını yapacağını düşünmüyorum.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Shift ve ok tuşlarını kullanarak satırı seçmeye kalktığımda..
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: