Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: smf database hatası arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: smf database hatası arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil  (Okunma Sayısı 655 defa)
By TıL$ıM
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

smf database hatası arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil
« : Haziran 29, 2009, 10:36:13 ÖÖ »

arkadaşlar ya forumun dün açıldı yok denilicek kadar bilgim var  Grin
ve bu 2. günün akşamı site hata verdi hata ise  bu

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

arkadaşlar forumumda bu  www.darkpaylasim.org  girip bakabilirsiniz hata neyden dolayıdır yardım ederseniz çok sevirim

l1nux1ng
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: smf database hatası arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2009, 02:17:03 ÖS »

yeni kurdun madem forumu sil baştan kur yeni databes oluştur bunda bir hata var sanırsam çünkü SMF de bu hata olağandır ama 5 dakikaya düzelir sen de düzelmediyse sorun databeste demektir. Hostçunla da bi görüş serverda aşırı yoğunluk olabilir. Düzelmezse forumu baştan kur
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: smf database hatası arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: