|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2007, 05:13:02 ÖÖ » |
|
Yükledim ama hata verdi Paket Yüklenirken Hata Oluştu Paket yüklenirken en az bir hata oluştu. Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız yükleme işlemine devam etmemeniz şiddetle önerilir. Bu hatanın nedeni yüklemek istediğiniz paketin forum'unuzda yüklü olan başka bir paketle çakışması, paketteki bir hata, paketin sorunsuz çalışması için sizde yüklü olmayan başka bir pakete ihtiyaç duyması veya paketin SMF'nin farklı bir sürümü için dizayn edilmiş olması olabilir. http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=132420.0 buradakini indirmiştim yükledim Not: Veritabanızın güncellemesi gerekiyor. Sizin dosyalarınızın şuanki sürümü SMF 1.1.1, ama veritabanın sürümü 1.1 RC3. upgrage.php'yi çalıştırmanız tavsiye ediliyor. bunu yazdı sonrada sitenin üstünde bu yazı çıkmıştı. Notice: Undefined index: ob_googlebot_redirect_phpsessid in /home/kahkaha/public_html/forum/index.php on line 78
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2007, 05:23:20 ÖÖ » |
|
ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyonmu madem hata vermiş. SMF 1.1 UPGRADE dosyasını indirir siteyi en baştan en güzelinden upgrade yapardım. final sürümüne.sonrada bu modifikasyonu yüklerdim.
yukarıdaki resimde 2 dosyada tes başarız yazıyor onları manuel kuracaksın. ve yazılabilinirlik izni ver. eğer defult tema kullanmıyorsan. ama önce forumu upgrade yap.
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2007, 05:29:32 ÖÖ » |
|
forumu upgarade yapamaya çalıştım oldumu emin değilim ama sayfanın altında 1.1.1 yazıyor sanırım olmuştur? ayrıca admin panelinde forum seçeneklerinde googlebot&çremcekler diye bir bçlüm oluşutu :S sitemap yükledim ondan olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2007, 05:35:14 ÖÖ » |
|
Not: Veritabanızın güncellemesi gerekiyor. Sizin dosyalarınızın şuanki sürümü SMF 1.1.1, ama veritabanın sürümü 1.1 RC3. upgrage.php'yi çalıştırmanız tavsiye ediliyor.
bu hatayı veriyorsa sen finalin dosyalarını ftpye atmışsın ama sanırım UPGRADE.php dosyasını çalıştırmamışsın veya sen yanlışlıkla UPGRADE yerine İNSTAL.php dosyalarını atmış olmayasın..! sitemapla alakalı olacağını sanmıyorum yukarıdaki hatanın.
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2007, 05:39:41 ÖÖ » |
|
Peki şimdi updateyi indirdim o işimi görür mü bu durumda? yoksa yeniden upgradeyi atım kurmayımı deneyeyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2007, 06:03:14 ÖÖ » |
|
upgradeyi atıp www.siteadı.com/upgrade.php veya www.siteadı.com/forum(vaya ne yazıyorsa)/upgrade.php diye yaz internet explorere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2007, 07:15:25 ÖÖ » |
|
1.1.1 atsam olur mu?
Posted on: Ocak 15, 2007, 04:05:12 pm upgarede yaptım testlerde sorun çıkartmadı ama yükle deyince sitenin üstüne Notice: Undefined index: ob_googlebot_redirect_phpsessid in /home/kahkaha/public_html/forum/index.php on line 77 yazısı geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 15, 2007, 07:34:00 ÖÖ » |
|
index.php dosyasını yeniden atmayı dene . belkide başka bir modla çakışıyordur. birde sitenin adresini yazsana buraya bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2007, 11:32:40 ÖÖ » |
|
www.kahkahaforum.com index.php yi yeniden yüklüyorum şimdi Posted on: Ocak 15, 2007, 05:40:57 pm
İndex.php yükleyince düzeldi. ama yazı gitti admindeki googlebot hala duruyor? Posted on: Ocak 15, 2007, 05:50:46 pm
ya ben hala aynı sorunla mücadele ediyorum admin panelindeki yazıda hiçbir işlem yapmıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 18, 2007, 08:30:55 ÖÖ » |
|
www.kahkahaforum.com index.php yi yeniden yüklüyorum şimdi Posted on: Ocak 15, 2007, 05:40:57 pm
İndex.php yükleyince düzeldi. ama yazı gitti admindeki googlebot hala duruyor? Posted on: Ocak 15, 2007, 05:50:46 pm
ya ben hala aynı sorunla mücadele ediyorum admin panelindeki yazıda hiçbir işlem yapmıyor Ben sorunu anlamamış bulunuyorum, açıkça yazarmısın?
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2007, 08:37:03 ÖÖ » |
|
Notice: Undefined index: ob_googlebot_redirect_phpsessid in /home/kahkaha/public_html/forum/index.php on line 77
testte sorun çıkarmıyordu ama sitenin üstünde bu yazıyı yazıyordu kaldırdım admin panelinde googlebot&örümcekler diye birr yer kaldı ama orasıda işlem yapmıyor şimdide testte hata veriyor
./SSI.php Test Başarısız ./Sources/BoardIndex.php Test Başarısız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2007, 09:25:14 ÖÖ » |
|
SSI.php sorun değil. BoardIndex.php yi yolla bakalım
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
x86
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2007, 10:06:30 ÖÖ » |
|
manuel kurulum varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2007, 10:33:49 ÖÖ » |
|
Birkaç gün içinde eklerim. Şuan çok yoğunum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|