Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: SMF 1.1.9. Sorunlarım...
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: SMF 1.1.9. Sorunlarım...  (Okunma Sayısı 512 defa)
mexelinal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SMF 1.1.9. Sorunlarım...
« : Haziran 05, 2009, 05:05:58 ÖÖ »

Öncelikle herkeze merhaba, foruma yeni üye oldum umarım sorunlarıma bir yanıt alabilirim.Tek temennimiz bu...Smiley

Yazıcağım sorunları forumda aradım ama istediğim cevapları bulamadım, bunun için lütfen kusura bakmayın.Efendim forumumu kurdum ve yaklaşık iki haftadır sorunsuz (Tabii alttakiler hariç) çalışıyor.Madde madde yazıyım en iyisi:

1.Google optimizasyonunda bir sorun var.Sitemi arama motorlarına kaydedemedim bir türlü.Kaydedildiği söylenen motorlarda arama yapıyorum ama hiçbirinde yok diyor.Tabii en başta Google'da.Google siteni doğrula diyor ama verdiği iki yönetlede (Meta tak ekleme ve html dosya ekleme) bunu başaramadım.Her türlü varyasyonu denedim nerdeyse ama hep "Doğrulanamadı" uyarısı alıyorum.Google bir türlü kayıt etmiyor.Bu optimizasyon işini nasıl yapıcaz, kısacada olsa yardım ederseniz sevinirim.

2.Sitede bazı sorunlar var, bunlar;

a) Mesajlardaki ileti ve karakter sınırlamasını kaldırmama rağmen.İletinin belli bir uzunluktan sonrası gösterilmiyor ve konu belli bir uzunluktan sonra 2.sayfaya geçmiyor.En son post yarım, hatta bazen sadece başlık görünür şekilde kalıyor.Alttaki butonlar bile gözükmüyor.Sanki uzunluğu buraya kadarmış gibi duruyor.Mecbur bende konunun devam mesajlarını yeni bir konu açıp devam ettiriyorum.Oysa aynı konu içinde 2. 3. 4. sayfalara geçmesi gerekirdi.Bu acaba sitenin bir kısıtlamasımıdır.Kapasitesimi bu kadar da, izin vermiyor.Bunu nasıl çözeceğiz yardım ederseniz sevinirim.

b) Başka birkaç sorun; mesajı yazdıktan sonra önizle dediğimizde takılıp kalıyor.Mesajı ön izleme göstermiyor.

c) Bir diğeri mesajı düzeltmek istediğimde, mesajın sondaki edit butonuna tıkladığımda gene takılıp kalıyor.Ancak mesajın üstündeki "Değiştir" butonunu tıkladığımda düzeltmeyi yapabiliyorum.Bunada şükür diyelim ama alt butondaki sorunu nasıl çözebiliriz.

Efendim şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Sevgiler saygılar....

mexelinal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: SMF 1.1.9. Sorunlarım...
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2009, 10:38:26 ÖÖ »

1 numaradaki sorunu çözdüm, yani google optimizasyonunu başardım.2. sıradaki sorunlarıma biride cevap verse yani tam süper olacak...Smiley
mexelinal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2009, 02:06:50 ÖS »

neyse 2. sıradaki sorunumu çözemedim ama sanırım sebebini buldum.Sorun .htaccess dosyasından kaynaklanıyor.Ki başkalarında o yüzden bazı problemler çıkarıyormuş ama bende daha vahim bir durum var, pardon yok.Yani htaccess dosyaları yok.Ftp'den atıyorum ama dosya önce yükneliyor, kısa bir süre görünüp kayboluyor.Sanırım server bu dosyayı kabul etmiyor.Peki şimdi ne halt yiyicez.Buna artık bir yardımcı olun lütfen.Ama duruma bakılırsa siz yardım edene kadar biz onuda bulacaz herhalde.Kimse ilgilenmiyor mu burayla acaba nedir???
mexelinal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2009, 05:19:05 ÖÖ »

Dememişmiydim siz yardım edene kadar ben çözerin diye...Smiley Forum bakımı yapınca, artık iletilerde görünüyor, 2.sayfayada geçiyor, önizlemede oluyor, alttaki butonlarda çalışıyor.

Şu an tek bir sorun var FTP bağlanamıyorum.Urllist.txt dosyasında bazı hatalı kodlar var onları silmem gerek ondan sonra başka bir mevzu kalmayacak.

Teşekkürler smfturk, teşekürler, tüm yardımlarınız için teşekkürler???
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: SMF 1.1.9. Sorunlarım...
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: