Öncelikle herkeze merhaba, foruma yeni üye oldum umarım sorunlarıma bir yanıt alabilirim.Tek temennimiz bu...

Yazıcağım sorunları forumda aradım ama istediğim cevapları bulamadım, bunun için lütfen kusura bakmayın.Efendim forumumu kurdum ve yaklaşık iki haftadır sorunsuz (Tabii alttakiler hariç) çalışıyor.Madde madde yazıyım en iyisi:
1.Google optimizasyonunda bir sorun var.Sitemi arama motorlarına kaydedemedim bir türlü.Kaydedildiği söylenen motorlarda arama yapıyorum ama hiçbirinde yok diyor.Tabii en başta Google'da.Google siteni doğrula diyor ama verdiği iki yönetlede (Meta tak ekleme ve html dosya ekleme) bunu başaramadım.Her türlü varyasyonu denedim nerdeyse ama hep
"Doğrulanamadı" uyarısı alıyorum.Google bir türlü kayıt etmiyor.Bu optimizasyon işini nasıl yapıcaz, kısacada olsa yardım ederseniz sevinirim.
2.Sitede bazı sorunlar var, bunlar;
a) Mesajlardaki ileti ve karakter sınırlamasını kaldırmama rağmen.İletinin belli bir uzunluktan sonrası gösterilmiyor ve konu belli bir uzunluktan sonra 2.sayfaya geçmiyor.En son post yarım, hatta bazen sadece başlık görünür şekilde kalıyor.Alttaki butonlar bile gözükmüyor.Sanki uzunluğu buraya kadarmış gibi duruyor.Mecbur bende konunun devam mesajlarını yeni bir konu açıp devam ettiriyorum.Oysa aynı konu içinde 2. 3. 4. sayfalara geçmesi gerekirdi.Bu acaba sitenin bir kısıtlamasımıdır.Kapasitesimi bu kadar da, izin vermiyor.Bunu nasıl çözeceğiz yardım ederseniz sevinirim.
b) Başka birkaç sorun; mesajı yazdıktan sonra önizle dediğimizde takılıp kalıyor.Mesajı ön izleme göstermiyor.
c) Bir diğeri mesajı düzeltmek istediğimde, mesajın sondaki edit butonuna tıkladığımda gene takılıp kalıyor.Ancak mesajın üstündeki "Değiştir" butonunu tıkladığımda düzeltmeyi yapabiliyorum.Bunada şükür diyelim ama alt butondaki sorunu nasıl çözebiliriz.
Efendim şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Sevgiler saygılar....