Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Cookie Adını Değiştirdim :(
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Cookie Adını Değiştirdim :(  (Okunma Sayısı 418 defa)
Avagado
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cookie Adını Değiştirdim :(
« : Mayıs 23, 2009, 04:55:04 ÖÖ »

Arkadaşlar, baktım cookie adı güzel değil, -forum ayarlarından- ( SMFCookie54 idi sanırım ) dedim kendi istediğim adı yazayım: sonuç bumm:
Kod:
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

şimdi bu yazı çıkıyor. İşin kötü yanı, forum için günlerdir çalışıyorum ve yeni bitirebildim. Sitede arama yapyım ama ya ben bulamadım ya da daha önce kimse benim yaptığım saçmalığı yapmamış Sad

Şimdi ne yapmam gerekir?
Avagado
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Cookie Adını Değiştirdim :(
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2009, 05:34:59 ÖÖ »

Bakın çözümü buldum ( başkaları da yararlansın eğer bu hatayı yapan olursa ):

Alıntı: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=112201.0
ayarlari_onar.php, forumunuzda değiştirmeniz gereken ayarları değiştirmenize yardımcı olan bir araçtır.

Şu durumlarda kullanılır:

- Forumunuzun domain adresini değiştiriyorsanız.
- Forumunuzun bulunduğu klasörü değiştiriyorsanız. (Mesela www.adres.com'dan www.adres.com/forum'a taşıyorsanız)
- Veritabanızın adını veya kullanıcısını veya şifresini değiştiriyorsanız.
- Host firmanız, kendi klasör sisteminde değişiklik yapmışsa ve bu sebeple forumunuz çalışmıyorsa.
- Forumunuz "SMF is unable to connect to the database" şeklinde bir hata veriyorsa.
- Forum temanız görünmüyorsa veya bembeyaz görünüyorsa.

Bunun kullanımı şöyledir:

Aşağıdaki zip dosyasından ayarlari_onar.php dosyasını çıkarın (Eğer bu foruma üye değilseniz ekteki dosyayı göremezsiniz.). O dosyayı forumunuzun bulunduğu klasöre atın. Sonra internet üzerinden dosyaya ulaşın (www.adres.com/forum/ayarlari_onar.php gibi). karşınıza çıkan sayfada, "Dil: Turkish" yazan yer dışındaki bütün
mavi linklere tıklayın. Sonra da kaydet tuşuna basın.

Ayarlari_onar.php dosyası ile işiniz bittiği zaman, mutlaka silin! Aksi takdirde isteyen herkes sizin forumunuzun ayarlarını değiştirebilir, veritabanı şifrenizi okuyabilir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Cookie Adını Değiştirdim :(
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: