denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« : Aralık 04, 2006, 04:58:09 ÖÖ » |
|
Uyumluk: rc3, 1.1 Final, 1.1.1, 1.1.2 Açıklama: Harika bir duyuru sistemi... Dosya: Ektedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AskSairi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2006, 07:46:21 ÖS » |
|
sorunsuz ekledim admin bölmünde en altta Mods Genel Duyurular
diye yer cikti ama duyurular nasil eklencek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2006, 03:58:01 ÖÖ » |
|
Genel Duyurular'a tıkladığında yeni bir sayfa açılır ve oradan kolayca ekleyebilirsin. (Açılan sayfada göz gezdir görürsün mutlaka)
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Omur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2006, 04:08:35 ÖÖ » |
|
Fatal error: packageinstall() [function.require]: Failed opening required '/home/hosforum/public_html/forum/Packages/temp/./ga_install.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hosforum/public_html/forum/Sources/Packages.php on line 549
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2006, 04:10:30 ÖÖ » |
|
Fatal error: packageinstall() [function.require]: Failed opening required '/home/hosforum/public_html/forum/Packages/temp/./ga_install.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hosforum/public_html/forum/Sources/Packages.php on line 549
Yazılabilirli ver  Önceki mesajlarında da yazdım bunu. Packages içinde backup ve temp klasörü oluştur.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Omur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 09, 2006, 04:21:31 ÖÖ » |
|
olmuyo abicim allah askına acıklıyonuz acıklıyonuz yapamıyom kopmlexe giricem verem şifreleri sen bak olup olmadıgına sizdende utanır oldum ilk okul cocugu gibi olur olmaz seyleri soruyom ama ne yapayım olmuyo bi turlu saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 09, 2006, 09:04:58 ÖÖ » |
|
buda sadece default tema için mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 09, 2006, 09:08:12 ÖÖ » |
|
buda sadece default tema için mi?
Tüm modifikasyonlar default tema içindir. Diğer temalara manuel olarak kurulabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 09, 2006, 09:08:54 ÖÖ » |
|
tümünü deiştirdim olmadı malesef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2006, 09:11:53 ÖÖ » |
|
tümünü deiştirdim olmadı malesef
Hataları buraya tek tek yazarmısın? index.template.php dosyanıda ekle. Bende ona göre sileyim kodları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 09, 2006, 09:12:48 ÖÖ » |
|
O zaman Şu Manüel kurulumu öğreneceğiz desenize. İşimiz sor valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 09, 2006, 09:14:10 ÖÖ » |
|
Bu paket kurulumu aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecek: Tip Eylem Açıklama 1. Değişiklik Yapılacak ./index.php Test Başarılı 2. Değişiklik Yapılacak ./Sources/MessageIndex.php Test Başarılı 3. Değişiklik Yapılacak ./Sources/ManageNews.php Test Başarılı 4. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Who.php Test Başarılı 5. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs.php Test Başarılı 6. Değişiklik Yapılacak ./Sources/ManagePermissions.php Test Başarılı 7. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/index.template.php Test Başarılı 8. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/MessageIndex.template.php Test Başarılı 9. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/languages/Modifications.turkish.php Test Başarılı 10. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/languages/Help.turkish.php Test Başarılı 11. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/languages/ManagePermissions.turkish.php Test Başarılı 12. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/languages/Errors.turkish.php Test Başarılı 13. Çıkartılacak Dosya ./Sources/GlobalAnnouncementsAdmin.php 14. Çıkartılacak Dosya ./Themes/default/GlobalAnnouncementsAdmin.template.php 15. Çıkartılacak Dosya ./Themes/default/languages/GlobalAnnouncementsAdmin.english.php 16. Çıkartılacak Dosya ./Sources/GlobalAnnouncements.php 17. Çıkartılacak Dosya ./Themes/default/GlobalAnnouncements.template.php 18. Çıkartılacak Dosya ./Sources/Subs-GlobalAnnouncementsAdmin.php 19. Kod Uygulanacak ga_install.php
bu dosyaları yenildim olmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 09, 2006, 09:18:41 ÖÖ » |
|
Ben sana cevap yazmıştım :S neyse tekrar yazayım. Hata veren dosyaları buraya ekle ben manuel kaldırayım kodları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 09, 2006, 09:22:30 ÖÖ » |
|
//Global Announcements adminIndex text strings. $txt['global_announcements_admin'] = 'Genel Duyurular'; $txt['global_announcements_mods'] = 'Mods'; $txt['whoallow_globalAnnouncementsAdmin'] = 'Genel Duyurulari düzenliyor.'; $txt['whoall_globalAnnouncements'] = 'Genel Duyurular\'a bakiyor'; //Global Announcements adminIndex text strings. $txt['global_announcements_admin'] = 'Genel Duyurular'; $txt['global_announcements_mods'] = 'Mods'; $txt['whoallow_globalAnnouncementsAdmin'] = 'Genel Duyurulari düzenliyor.'; $txt['whoall_globalAnnouncements'] = 'Genel Duyurular\'a bakiyor'; //Global Announcements adminIndex text strings. $txt['global_announcements_admin'] = 'Genel Duyurular'; $txt['global_announcements_mods'] = 'Mods'; $txt['whoallow_globalAnnouncementsAdmin'] = 'Genel Duyurulari düzenliyor.'; $txt['whoall_globalAnnouncements'] = 'Genel Duyurular\'a bakiyor';
hata nerde bilmiyom ama ana sayfanın ustunde bu cıkıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 09, 2006, 09:24:44 ÖÖ » |
|
Paket Açılıyor Paket başarıyla kaldırıldı, artık bunu kullanamazsınız. diyor ama yukardaki yazılar çıkıyo ana sayfada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|