Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Temaları  > Temalar, Yüklenmesi ve Hataları > Konu: Tema Yükleyemiyorum
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Tema Yükleyemiyorum  (Okunma Sayısı 932 defa)
cihancan
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Tema Yükleyemiyorum
« : Nisan 07, 2009, 04:06:08 ÖÖ »

Arkadaşlar eskiden sitem windows sunucuda idi. sonra değişik sorunlar nedeniyle linux a taşıdık. Eskiden admin paneli/temalar ve görünümden gözat butonu ile temaları yüklüyordum. Sorunsuz çalışıyordu. Şimdi de aynı yöntemle yüklemeye çalışıyorum. Tema yüklendi diyor. Ama temayı kullanmaya kalktığımda sadece yazılar çıkıyor ve kullanamıyorum. Ftp den yüklediğim temaya baktığımda sadece klasörün adı görünüyor ama içinde hiçbir dosya görünmüyor. Tema dosyalarını FTP den atmaya çalışınca da kritik hata uyarısı veriyor. Bu sorun neden kaynaklanabilir. Düzeltmek için ne tavsiye edersiniz.?

Aşağıdaki gibi bir görüntü çıkıyor.

b24
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Tema Yükleyemiyorum
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2009, 05:12:31 ÖÖ »

merhabalar, cihancan aynı sorunu defalarca bende yaşadım.  Sana  kendi çözüm yolumu anlatıyorum..

öncelikle elindeki temanın smf formuna uyumlu olması lazım.

pcdeki kayıtlı tema zip uzantılıysa  klasöre çıkart   winrarla  çıkartığın klasörü yeniden şıkıştır.Uzantısı rar olan   temayı admin panelinden yükle  sonra  ftpye geç  thema  klasörünü aç  yüklediğin temayı orda bul  içi boş olacak   sonra  pcde klasöre çıkarttiğin  temayı bul KLASÖRÜN İÇİNDEKİLERİ    ftpden  içi boş olan  yeni yüklediğin   tema klasörünün içine at   ( böyle yaparsan temayi ftpden yükleyince kritik hata uyarısı almazsın)
ftpden i dosyalar yüklenince formun  admin panelinden   yeni yüklenen temayı seç kayıt et bukadar

unutmadan bazı temalar hata verebilir yeni tema yükleyince  admin  panelinden  hata  mesajları bölümüne bak tema hata veriyorsa hata raporları çıkıyorsa  başka tema yükle...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Temaları  > Temalar, Yüklenmesi ve Hataları > Konu: Tema Yükleyemiyorum
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: