denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« : Aralık 04, 2006, 04:48:29 ÖÖ » |
|
Uyumluk: rc2, rc3, 1.1 Final, 1.1.1 Açıklama: Kayıtta cinsiyet,yaş, memleket sorgusunu ekler...ayarları Kullanılan Tema'dan yapın... Dosya: Ektedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2006, 08:12:41 ÖÖ » |
|
Teşekkürler. Benim için gerekliydi böyle bişe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alptugsameti
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2006, 07:39:38 ÖS » |
|
bozuk arkadasım 3. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/languages/Modifications.turkish.php Dosya bulunamadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2006, 11:07:05 ÖS » |
|
bozuk arkadasım 3. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/languages/Modifications.turkish.php Dosya bulunamadı
hatadaki dizinde yazan dosya varmı baksana. Sanırım dosyan yok :S
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2006, 08:19:10 ÖÖ » |
|
dosya yok ise Modifications.english.php dosyasindan bir tane daha kopyala ismini Modifications.turkish.php olarak degistir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bad_boyslar
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2007, 01:24:48 ÖS » |
|
sağol kardş bu iyi oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2007, 04:54:29 ÖS » |
|
modu kurdum paketlerden default temaya otomatık kuruluyor zaten sonra kendı red darknees temama manual kurayım dedim baktım Register.template.php Settings.template.php dosyaları red darkness da yok tturum default temadakı bu dosyayı kopyaladım red darknessın ıcıne attım baktım yıne olmuyor ben bu modu nasl manual kurcam yardımcı olun Posted on: Ocak 19, 2007, 01:33:17 am
neyse hallettim kullanılan temadan ayarlıcakmısız 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
RapzehiR
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2007, 01:20:17 ÖÖ » |
|
ya ben kurdum cok ıyı olduda ıkı defa cıktı herbırınden bunun nedenı ne :S Posted on: Ocak 19, 2007, 10:49:28 am
tamam arkadaslar kendı ugraslarımla sorunu halletım mod ıcın tekrar tsk ederım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2007, 01:45:32 ÖÖ » |
|
2 kere kurmussun  manual falan mı kurdum bırde paketlerden kurduysan tamamdır işde 2 kere kurmuş oluyorsun 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2007, 08:35:31 ÖÖ » |
|
ya bu moddan memleket kısmını çıkarmak istiyorum özel profil alanlarından ekleyecem cünkü memleket kısmını. Ugrastim cikaramadim hata aldim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 21, 2007, 02:07:37 ÖS » |
|
ya bu moddan memleket kısmını çıkarmak istiyorum özel profil alanlarından ekleyecem cünkü memleket kısmını. Ugrastim cikaramadim hata aldim  Memleket derken Ülke'den bahsettin sanırım. Kullanılan Temarlardan hangilerinin görüneceği ayarlanıyor. Oradan kaldırabilirsin.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2007, 02:14:29 ÖS » |
|
aha bak bu hic aklima gelmemisti  tamam orayı kaldırdık diyelim ama profile girince iki tane yer oluyor  bu moddan yer bölümünü nasıl kaldırcam uzun is mi  Profiline giren kisi biraz afallayacak 2 tane yer bölümünü görünce ondan istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2007, 02:42:46 ÖS » |
|
profile.template.php dosyandan bir tanesini silebilirsin. Geç oldu yarın dersim var çıkıyorum. Yapamazsan buraya ekle dosyayı bakarım ben yarın akşama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakany
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2007, 01:08:04 ÖS » |
|
Merhaba, Çok güzel bir eklenti ama smf gibi gelişmiş bir forum programında normalde bu özellik yokmuydu acaba, yani ben kontrol etmedim henüz (yeni kullanıcıyım) ama önemli ve default olması gerekir diye düşünüyorum ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|