Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Genel Mod Sorunu
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Genel Mod Sorunu  (Okunma Sayısı 884 defa)
secretboy
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Genel Mod Sorunu
« : Şubat 15, 2009, 03:14:47 ÖS »

Ben 1.1.8 e uyumlu hertür portalı yüklemeye kalktığımda öncelikle düzenleme inceleme hatası alıyorum temp klasörü ve içine bir resim dosyası atma tekniği ile bunu atlayıorum dosyalara test başarılı diyor yükle diyorum ve beyaz bir sayfa çıkıp öylece kalıyor tiny ve mk portalda ikisinde de yapıyor bunu hatta çoğu pakette de yapıyor bunun çözümü nedir bileniniz varsa söyleyin Allah aşkına.

İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN EN GÜVENLİ YOLU İÇİN TIKLA!
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Genel Mod Sorunu
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2009, 12:47:41 ÖÖ »

Ben bu sorunu tüm klasörlere yazma izni verip, Packages klasörünede temp klasörü açıp yazma izni verdikten sonra geçebiliyorum.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Genel Mod Sorunu
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: