Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: top10 da büyük sorun.
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: top10 da büyük sorun.  (Okunma Sayısı 1720 defa)
gix
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

top10 da büyük sorun.
« : Ocak 25, 2009, 05:16:58 ÖS »

yeni üyeler ve çok mesaj yazanlar gözükmüyor sorunun nerde oldugunu bulamadım yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: top10 da büyük sorun.
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2009, 11:12:58 ÖÖ »

Top10 diye bir modifikasyon yok, resmi sitede yayınlanan. Haliyle başka yerden aldığınız kodlar hatalı olabilir veya siz hata yaptınız.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

gix
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2009, 09:25:26 ÖÖ »

herkez anlasın diye top10 yazdım istatistik lerde hata var en çok msj yazan üyeleri falan göstermiyor sadece son açılan konuları gösteriyor
imdat
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2009, 03:21:17 ÖS »

http://www.smfturk.net/forum/index.php?topic=3861.0 link burda sen hata yapıyorsun dikkatli yap atladığın yer olmalı bu kadar kişi yapıyor bi problem yok sende olması saçma bak çok dikkatli yap yapamazsan biz hallederiz dosyaları koyarsın ama bidaha dene tamam Wink
gix
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2009, 03:49:07 ÖÖ »

sorun hagla devam ediyor arkadaşlar istatistik merkezinde son yazılan msj lar harici hiç bişey gözükmüyor en çok msj atan üye gözükmüyor mesela bom boş orası
AzizLiM
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 09, 2009, 12:05:52 ÖÖ »

Alıntı sahibi: gix üzerinde Şubat 13, 2009, 03:49:07 ÖÖ
sorun hagla devam ediyor arkadaşlar istatistik merkezinde son yazılan msj lar harici hiç bişey gözükmüyor en çok msj atan üye gözükmüyor mesela bom boş orası

Benim de aynı problem var maalesef ve sizin sorunuza makul, mantıklı bir cevap veren arkadaş olmamış.
Top 10 kodlarını ilk kurduğumda problem yoktu ama daha sonra forumu upgrade yaptım ve top 10 modunu tekrar yüklediğimde sizdeki sorun gibi "En çok mesaj gönderenler" ve "Yeni üyeler" kayboldu.

Fikir verebilecek bir arkadaşımız var mı ?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2009, 10:35:39 ÖÖ »

Bu modifikasyon görünüşe göre bu bölümleri otomatik olarak kaldırmaktadır. Modifikasyonu nereden indirdiniz?

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

imdat
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2009, 11:58:37 ÖS »

Alıntı sahibi: AzizLiM üzerinde Mayıs 09, 2009, 12:05:52 ÖÖ
Alıntı sahibi: gix üzerinde Şubat 13, 2009, 03:49:07 ÖÖ

Benim de aynı problem var maalesef ve sizin sorunuza makul, mantıklı bir cevap veren arkadaş olmamış.
Top 10 kodlarını ilk kurduğumda problem yoktu ama daha sonra forumu upgrade yaptım ve top 10 modunu tekrar yüklediğimde sizdeki sorun gibi "En çok mesaj gönderenler" ve "Yeni üyeler" kayboldu.

Fikir verebilecek bir arkadaşımız var mı ?

sonradan kurduğunuz bi modifikasyonla çakışıyo olabilir dikkat edin yada kodlarınızla oynadıysanız bidaha kontrol edin kodları
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: top10 da büyük sorun.
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: