keskem
H-Full Member
|
 |
« : Aralık 02, 2006, 08:51:01 ÖS » |
|
ya arkadaşlar ben size bişi söyliim dostça burda ne yapılıyor daha yürümeyi ögrenmeden patlatmışsınız reklam botu felan malesef kusura bakmayın hoşuma gitmedi bu şekil .SMF de gördünüzmü bu tür bi uygulama (simplemachines'te) orda her şey var siz güzel bişi yapmaya çalışıyorsunuz ama öte yandan içine etmişsiniz kusura bakmayın dost acı söyler ama gerçegi söyler daha yürümesini bilmeden maraton yapmaya benziyor yaptıgınız .
ikincisi bu renk te hoşuma gitmedi tabi renkler ve zevkler tartışılmaz o ayrı yani koskoca bi simplemachines yan sanayi kuruyorsunuz ama nerden bulduysanız bu temayımı kurdunuz yakıştıramadım size ?
hüsmen bi ara msn açda görüşelim bu ne yaf böle smf destek sitesi olmaz .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keskem
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2006, 08:53:04 ÖS » |
|
hahahahaha hemende atladı eklam robotu zaten çok lazım ya her şeyi çözdük bi reklam robotumuz eksikti  şu saçmalıgı kaldırın lütfen .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2006, 11:16:33 ÖS » |
|
ya arkadaşlar ben size bişi söyliim dostça burda ne yapılıyor daha yürümeyi ögrenmeden patlatmışsınız reklam botu felan malesef kusura bakmayın hoşuma gitmedi bu şekil .SMF de gördünüzmü bu tür bi uygulama (simplemachines'te) orda her şey var siz güzel bişi yapmaya çalışıyorsunuz ama öte yandan içine etmişsiniz kusura bakmayın dost acı söyler ama gerçegi söyler daha yürümesini bilmeden maraton yapmaya benziyor yaptıgınız .
ikincisi bu renk te hoşuma gitmedi tabi renkler ve zevkler tartışılmaz o ayrı yani koskoca bi simplemachines yan sanayi kuruyorsunuz ama nerden bulduysanız bu temayımı kurdunuz yakıştıramadım size ?
hahahahaha hemende atladı eklam robotu zaten çok lazım ya her şeyi çözdük bi reklam robotumuz eksikti  şu saçmalıgı kaldırın lütfen . Herkes kendi görüşünü söylüyor.Benim fikrimde gayet güzel bir tema sadden tema hakıknda tartışmıştık... reklam botu için ise belki acil paraya ihtiyacı vardır. 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
Cm
H-Full Member
Www.RapAlemi.Org
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2006, 01:31:37 ÖÖ » |
|
BenCe Site Şuan Çok Hoş Duruyor Herhanqi Bir Değişime qerek yok...
|
|
|
|
|
|
Www.RapAlemi.Org
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2006, 01:31:57 ÖÖ » |
|
Reklam hakkında ki tepkinizi anlıyor ve haklı buluyorum. Reklam alanımız kaldırılmıştır. Tema'yı default'a çevirmeyi düşünüyoruz. Her kullanıcı birkaç hafta içinde kendi temasını profillinden seçebilecek.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2006, 04:56:55 ÖÖ » |
|
ya arkadaşlar ben size bişi söyliim dostça burda ne yapılıyor daha yürümeyi ögrenmeden patlatmışsınız reklam botu felan malesef kusura bakmayın hoşuma gitmedi bu şekil .SMF de gördünüzmü bu tür bi uygulama (simplemachines'tae) orda her şey var siz güzel bişi yapmaya çalışıyorsunuz ama öte yandan içine etmişsiniz kusura bakmayın dost acı söyler ama gerçegi söyler daha yürümesini bilmeden maraton yapmaya benziyor yaptıgınız .
Merhaba 1.si dediğin gibi renkler ve zevkler tartışılmaz 2.si sen ilk defa simplemachines.org sitesindeki türkçe destek haricinde bir türkçe destek sitesine giriyorsun, smf turk.com ve hele hele sitelerini bi gez de reklam nedir gör, admin özel mesaj gönderiyor millete reklamları tıklayın diye.... yani burada yapılan reklam hiçbir şey değil... 3.sü hangi alanlarda yürütmeyi bilmiyoruz ? sen biliyorsan bizi de aydınlat ozaman.... Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volki05
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2007, 09:36:32 ÖÖ » |
|
valal burası yardımlaşma forumu işi bilen dostlarımız bize yardım ediyor karşılığınıda istemek zorundalar bakın üstüne basıyorum zorundalar kelimesinin çünki burası ister gel ister gelme sitesi istemeyen arkadaşlar diğer destek forumlarına hücum edebilirlerama inanın kaliteyi gözünüzle değil her uzvunuzla göreceksiniz emin olun burdaki baştaki ekibin ilk olarak saygılı dürüst ve çalışkan olması diğer destek sitelerine göre kat kat üstün bir özellik reklam nedir ya herkes koyacak sitesine reklam simplemachines.org ta ereklam koyuyor dikatinizi çekerim hem bize ne ordan orası belli yükünü sırtlamış bizim ana kapımız yine orası taib ama inanın o sitedeki destek bölümü yetmiyordu sayfalar taşıyor kategori içindeki bölüm içindeki bölümlere yani olmayacak işti o. Bence reklamıda koyun dostlar inanın tıklarım günde 5 kere sırf düşmanlara(varsa) inat olsun diye ve Türk bilişiminin ilerlemesi için.Tabi ilk mesajdan sonra reklam olmasın bende ona karşıyım fakat estetik bakımdan anasayfaya konulsa fena olmaz unutmayın mod yapanlarda 1-2 sene öncesine kadar yardım istiyorlardı eğerki yeni smf bilen insanlar yetişmesini istiyorsak destek(iki taraflı) şart. son sözüm isteyen burda olur istemeyen kendi destek sitesi açar örn:smfturkuz.com  daha bi sürü örnek yaratabilirim ilk aklıma bu geldi haydi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ded
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2007, 07:18:31 ÖÖ » |
|
smfturk.net'teki sıcak ortam ve ilgi bence hiçbir Türkiyedeki hiçbir smf destek sitesinde yok.ben buradaki yonetici arkdaşlardan ve husmen hocadan çok memnunum.iyiki varsınız.Hersey için Teşekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2007, 07:31:38 ÖÖ » |
|
smf konusunda 3 kelime biliyosam bunun 2,5 hüsmen 73 sayesinde dir. çok tşk ediyorum . sabırla yardım etmeye çalışıyor. ve diğer arkadaşlar( denislici, Yedek Hüsmen 73)
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2007, 08:20:03 ÖÖ » |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şuan için bizde kendimizi geliştiriyoruz. İleride projelerimiz var, yakında öğreneceksiniz.
Konu sabitlenmiştir.
Başarılar Dilerim, ~husmen73
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youness
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2007, 09:48:27 ÖÖ » |
|
ya dostlar şu temayı değiştirebilirmisiniz?inanın sitede dolaşamıyorum.gözlerim mahvoluyor.ya da tema seçeneği koyabilirmisiniz?? teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KorSan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2007, 11:16:23 ÖÖ » |
|
Tema Çoqmu kötü bence hayır bende o temayı kullanıyorum.Buyrun www.siber-tr.org  bence tema çok iyi güsel birşey temamen yanlış düşünüyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakal93
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 14, 2007, 11:18:30 ÖÖ » |
|
hehe snn teman default 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2007, 11:25:31 ÖÖ » |
|
Konu çoktan kapandı. Arkadaşın sevmediği tema bu default tema değil, orange-lt temasıydı. Kilit 
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|