Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: tinyportal-tr.net - TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: tinyportal-tr.net - TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi  (Okunma Sayısı 1803 defa)
tinyportal-tr
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

tinyportal-tr.net - TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi
« : Ekim 23, 2008, 04:29:03 ÖÖ »

Site Adresi: http://www.tinyportal-tr.net
Tür:TP Destek sitesi
İçeriği: TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi
Tanıtımı:

TinyPortal Türkiye
TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi

SMF için yazılmış en iyi portal çözümü olan TinyPortal modifikasyonun resmi Türkiye destek sitesi olarak size en iyi desteği vereceğiz.

TinyPortal da nedir? TinyPortal SMF için yazılmış ve sadece SMF ile çalışan ve onunla yüzde yüz uyumlu olan portal çözümüdür. Bu modifikasyon sayesinde forumunuzu tam bir site olarak kullanabilirsiniz.

TP kullanımı hakkındaki bilgileri, öğrenmek istediklerinizi ve sorularınızın cevaplarını sürekli güncel tutulan geniş doküman arşivine bakarak bulabileceksiniz. Bu dökümanlar sade TPyi kapsamayacak TP kullanmanızı kolaylaştırmak için basit SMF ve web programlama tasarım bilgileri de içerecek. İhtiyacınız olan bilgiyi doküman arşivimizde bulamazsanız forumumuza taşıyarak deneyim ekibimizle sorununuzu çözüme ulaştırabilirsiniz.

En güncel TP sürümlerini ve onların Türkçe dosyalarını dosya arşivimizde bulabilirsiniz. Sürümleri inceleyin, size uygununu, en iyi çevrilmiş Türkçe dosyası ile birlikte kullanın. Daha önce TP çevrileri bu kadar hızlı ve doğru şekilde yapılmamıştı.

Siteniz için blok yazılımcıkları ya da modüller mi gerekiyor. Sitemizde bir çok modül ve blok yazılımcığı bulabilirsiniz. Ayrıca TP modüllerinin Türkçe dosyalarına da yine sitemizden ulaşabilirsiniz.

TinyPortal Türkiye
TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi
Giriş için tıkla

TP 1.0.6 beta 2 Türkçe Dosyaları

Not:bu linkde tinyportalın yapımcısı TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi olduğumuzu belirtmektedir
http://www.tinyportal.net/index.php/topic,26653.msg213061.html
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: tinyportal-tr.net - TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2008, 11:41:17 ÖÖ »

Başarılar, başlığı sabitliyorum. Buradan sitenize yönlendirme gelir mutlaka.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

ogretmen71
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayatı paylaşım alanı! www.hayattan.org

Site
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2011, 08:31:22 ÖÖ »

Husmen Hocam verilen linkten destek sitesi açılmıyor. Ya kapanmış ya da başka bişey artık. Smiley

www.ogretmen71.com
www.hayattan.org
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2011, 02:05:12 ÖÖ »

Tinyportal desteğini çekiyor zaten artık. SimplePortal kurun Smiley

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: tinyportal-tr.net - TinyPortal Türkiye Resmi Destek Sitesi
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: