Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: gülücük ve ikon eklerken yazıma kapalı diyor
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: gülücük ve ikon eklerken yazıma kapalı diyor  (Okunma Sayısı 1010 defa)
Huzeyme
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

gülücük ve ikon eklerken yazıma kapalı diyor
« : Kasım 23, 2006, 03:01:02 ÖÖ »

Fazladan gülücük ve ikon eklemek için, ekle dediğimde bu dosya yazmaya kapalı gibi bir ibare ile karşılaşıyorum. ok işaretleri ile nereden nasıl yazıma açmak gerektiğini söylermisiniz.
Saygılarımla
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: gülücük ve ikon eklerken yazıma kapalı diyor
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2006, 03:37:35 ÖÖ »

smileys klasörü var forum içinde. O klasöre yazılabilirlik ver FTP'den. Eğer PLESK panel kullanıyorsan dosya yönetimine girip smileys klasörünün yanındaki sarı kilit işaretine tıkladıktan sonra IUSR_ftpadın isimli kullanıcıya tıkla ve sağdaki tıklanacak kutuların hepsine izin ver de. Sonra yukarda 2 tane daha tıklanacak check var. Onlarda tıklı olsun. Sonra TAMAM de işlem tamamlanır. Öyle denersin.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Huzeyme
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: gülücük ve ikon eklerken yazıma kapalı diyor
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2006, 04:35:24 ÖÖ »

Deneyeceğim ama, ben şu ana kadar uploadlarımı Flashxp ile yapıyorum.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: gülücük ve ikon eklerken yazıma kapalı diyor
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: