|
husmen73
|
 |
« : Eylül 08, 2008, 12:40:03 ÖS » |
|
SMF 1.1.5 sürümünde Windows Serverlarda oluşan güvenlik nedeniyle bazı hatalar ve ufak güvenlik problemleri SMF 1.1.6 sürümünde giderilmiştir. Güncellemeyi, Admin-->Paketler sekmesinden sitenizden kolayca yapabilirsiniz. Yeni bir forum kuracaksanız buradan SMF 1.1.6'in tüm dosyalarını bulabilirsiniz. İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
serhatf1st
Newbie
Serhatf1st
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2008, 01:32:30 ÖS » |
|
eyw bilader
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZEUS__
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2008, 01:50:46 ÖS » |
|
sağolasın...iki dakika da işlem tamam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmlctnky
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2008, 09:45:05 ÖS » |
|
ben aşağıda resimdekiki hatayı alıyorum neden olabilir yarrdımcı olurmusunuz?  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2008, 11:16:26 ÖS » |
|
Dosyalarınıza yazılabilirlik vermelisiniz. Kısa yoldan bunu Admin-->Paketler--Seçenekler sekmesinden Tüm Dosyaları Yazılabilir Yap seçeneği ile yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
kyle007
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 09, 2008, 01:00:30 ÖÖ » |
|
Peki benim versiyonum şuan "1.1.2"... Benim 1.1.6'a sorunsuz geçmem için ne yapmam gerekiyor ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The46
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 09, 2008, 06:18:26 ÖÖ » |
|
Merhaba Kusura Bakmayın Sitede mi Bir hata var yoksa benim yapmamda mı bir hata var Bir yardımcı olabilir misin... Yani Buradan Sonra Neye Tıklicam???Ondan Sonra Ne oLucak Çok Az bir Anlatabilir misin lütfen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 09, 2008, 08:22:24 ÖÖ » |
|
Peki benim versiyonum şuan "1.1.2"... Benim 1.1.6'a sorunsuz geçmem için ne yapmam gerekiyor ?
SMF 1.1.6 Upgrade dosyalarını yükleyip, upgrade.php dosyasını çalıştırın. En güzel bu şekildedir. ~The46, En son Paketler kısmında you can install .... diye devam eden yazının yanındaki linke tıkla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
betelguese
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 09, 2008, 08:26:48 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar dosyalarıma yazma izni vermelisiniz demişsiniz de..
admin-paketlerden yazma izni bir türlü veremedim. ftpden yazma izni vermeye çalışıyorum fakat hangi dosyalara yazma izni vereceğimi bilmiyorum.
packages dosyasına yazma izni verdim ama başka hangilerine vereceğim.
Yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The46
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2008, 09:03:14 ÖÖ » |
|
husmen73 Bu sefer de şu hatayı veriyor ama bana
Bir hata meydana geldi!
Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
O yazıya tıklıyorum ve hiç birşeye tıklamadan etmeden bu çıkıyor karşıma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2008, 09:25:49 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar dosyalarıma yazma izni vermelisiniz demişsiniz de..
admin-paketlerden yazma izni bir türlü veremedim. ftpden yazma izni vermeye çalışıyorum fakat hangi dosyalara yazma izni vereceğimi bilmiyorum.
packages dosyasına yazma izni verdim ama başka hangilerine vereceğim.
Yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler.
Admin--Paketler--Seçeneklerden yazma izni verebilirsiniz... husmen73 Bu sefer de şu hatayı veriyor ama bana
Bir hata meydana geldi!
Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
O yazıya tıklıyorum ve hiç birşeye tıklamadan etmeden bu çıkıyor karşıma...
İlk mesajda paket var güncelleme için, o paketi indirip kurun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kyle007
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 09, 2008, 10:40:17 ÖÖ » |
|
SMF 1.1.6 Upgrade dosyalarını yükleyip, upgrade.php dosyasını çalıştırın. En güzel bu şekildedir. Ama Upgrade dosyasında Sources,Themes klasörleri var,bende onlar şuan modlu, üzerine yazarsam hepsi gider :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmlctnky
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 09, 2008, 10:43:25 ÖS » |
|
Dosyalarınıza yazılabilirlik vermelisiniz. Kısa yoldan bunu Admin-->Paketler--Seçenekler sekmesinden Tüm Dosyaları Yazılabilir Yap seçeneği ile yapabilirsiniz. dediğinizi yaptım ve sorunum çözüldü teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 10, 2008, 12:48:10 ÖS » |
|
FTP'ye girip Packages klasörüne yükleyin ve modifikasyon kurar gibi Admin-->Paketler sekmesinden de bu paketi uygulayın. Peki benim versiyonum şuan "1.1.2"... Benim 1.1.6'a sorunsuz geçmem için ne yapmam gerekiyor ?
SMF 1.1.6 Upgrade dosyalarını yükleyip, upgrade.php dosyasını çalıştırın. En güzel bu şekildedir. Ama Upgrade dosyasında Sources,Themes klasörleri var,bende onlar şuan modlu, üzerine yazarsam hepsi gider :/ Modlarınızı tekrar indirip kurabilirsiniz. Ben size en güzel çözümü söyledim. Yinede olmaz derseniz 1.1.2'den 1.1.3'e, daha sonra 1.1.3'den 1.1.4'e, daha sonra 1.1.4'ten 1.1.5'e ve en son olarakta 1.1.5'den 1.1.6'ya geçiş modifikasyonlarını yükleyin. İkinci yolda bu şekilde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|