|
husmen73
|
 |
« : Kasım 20, 2006, 03:47:33 ÖÖ » |
|
Bu modifikasyon sitenize arama motorlarını çağırır ve sitenizin daha çok indexlenmesini sağlar. .msg, prev_next, ;all gibi uzantıları okur. Yazar: Aäron SMF 1.1 RC3 için Modifikasyonu buradan indirebilirsiniz. SMF 1.1 Final için Modifikasyonu buradan indirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
LordMidnight
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2006, 05:57:03 ÖÖ » |
|
o zaman forumdan url leri göstermeden kullan özelliğini kapatacakmkyız.
yoksa o özellik açık kalsın mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2006, 03:42:44 ÖÖ » |
|
o zaman forumdan url leri göstermeden kullan özelliğini kapatacakmkyız.
yoksa o özellik açık kalsın mı?
O konuda bilgim yok. Modifiasyon yapımcı o konuda birşey söylememiş. Sanırım yok.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
mannyaQ
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2006, 09:58:40 ÖÖ » |
|
hocam bu bizim bildiğimiz ve çok beklenen SEO di mi? Kurdum teşekkür ederim  sadece emin olmaK için sorayım dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarihogretmeni
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2006, 01:46:09 ÖS » |
|
Acaba Türkçe karakterler için problem içeriyor mu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2006, 12:34:36 ÖS » |
|
bunu kurduktan sonra herhangi bir yerden bir ayar yapmak gerekiyor mu acaba? Sadece kurmak eyetrli mi?
Çünkü kurulumdan sonra hiçbir değişiklik olmadı da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2006, 12:46:53 ÖS » |
|
Arama motorlarının diğer sayfalara bağlanmasını kolaylaştırır. Yani biraz daha fazla indexlenirsiniz. Görsel bir değişiklik olmamaktadır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shanq
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2007, 06:04:24 ÖÖ » |
|
bu mod sayesınde sıte google a bız urasmadanmı ındexlenıyo tan anlamadımda ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2007, 06:31:38 ÖÖ » |
|
Evet öyle ~shanq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volki05
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 11, 2007, 03:36:33 ÖS » |
|
yanlız kodlara baktım içindeki noindex yazısını heryere yepıştırmışlar mübarek ne iştir anlamadım valla no_indexin anlamını hepimiz biliyoruz dğeilmi o yüzden kurmak sakıncalı olaiblir bu modu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
x86
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 18, 2007, 10:05:46 ÖÖ » |
|
Bu modifikasyon sitenize arama motorlarını çağırır ve sitenizin daha çok indexlenmesini sağlar. .msg, prev_next, ;all gibi uzantıları okur. Yazar: Aäron SMF 1.1 RC3 için Modifikasyonu buradan indirebilirsiniz. SMF 1.1 Final için Modifikasyonu buradan indirebilirsiniz. manuel kurulum yokmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2007, 10:35:02 ÖÖ » |
|
Yok. Bunuda yakında eklerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 19, 2007, 02:38:12 ÖÖ » |
|
Şimdi bunu kullanmalımıyım? hüsmen sen onay veriyorsan deneyeceğim  yorummlar kafamı karışştırdı.
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 19, 2007, 06:29:24 ÖÖ » |
|
Şimdi bunu kullanmalımıyım? hüsmen sen onay veriyorsan deneyeceğim  yorummlar kafamı karışştırdı. kullan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 19, 2007, 06:49:17 ÖÖ » |
|
iyide bende 1.1.1 var uyumlu mudur?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
|