Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Başka forum yazılımlarından SMF'ye nasıl geçilir?
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Başka forum yazılımlarından SMF'ye nasıl geçilir?  (Okunma Sayısı 9801 defa)
eftaLYa
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Başka forum yazılımlarından SMF'ye nasıl geçilir?
« Yanıtla #30 : Ağustos 26, 2010, 01:40:14 ÖÖ »

Selamlar. Php-Nuke forumumu SMF ye çevirmek istiyorum. Ve kendi konseptimize uygun birde temaya ihtiyacımız var elbette.
Pek konudan anladığım söylenemez. Yardımcı olabilirmisiniz?
İstanbul'dan arkadaşlar olursa sevinirim. Belli bir ücret gerekiyorsa onuda ödeyebilirim çeviri ve tasarım yapacak arkadaşa.

mail yolu ile ulaşırsanız sevinirim.
Esra

esra@rottder.org.tr

(tam 1 yıl önce yazmışım bu mesajı.. ve kimse yardım etmemiş.. Hala çevrilemedi forum.. Lütfen yardım.. )
drgn58
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : Şubat 27, 2011, 10:24:27 ÖÖ »

Alıntı sahibi: MeHDiX üzerinde Şubat 10, 2007, 01:18:03 ÖÖ
Alıntı sahibi: wherever üzerinde Ocak 23, 2007, 06:55:10 ÖÖ
php fusion daki üyelerimi smf ye aktarmak istiyorum olabilirmi ?

php nuke ve php fusionlar da smf ile aynı anda kurarsak ve birbirine bağlarsakhata almıyoruz ama php nuke nin kurulu olupüye leri olursa üyeler smf ye geçmiyo ve iki sistemide kaybediyoruz denemeyinn!!!!

fusion için geçerli mi bu
uA_Y_C_A
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : Mart 27, 2011, 11:46:13 ÖÖ »

Arkadaşlar merhaba öncelikle oluşum ve destekleriniz için teşekkür ediyorum...umarım bizde size katılabiliriz.

Şuan hali hazırda phbb2'den (yetkinf) forumum var domain adresimden yönlendirmeli http://forum.xasxafxx.com gibi  şimdi ben hali hazırda olan bu forum'u taşıyabilirmiyim ?  oradaki yetkililere bir ara sormuştum database vermiyoruz dedi ? varmıdır bir çözüm yolu..

Çok teşekkür ediyorum
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #33 : Nisan 06, 2011, 07:28:24 ÖÖ »

Forumunuzun veritabanı olmadan bir işlem yapılamaz. Eğer FTP'ye ulaşım imkanınız varsa birşeyler önerebilirim. Cevabınıza göre yorum yazacağım.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

uA_Y_C_A
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : Nisan 07, 2011, 07:53:54 ÖÖ »

Teşekkürler cevabınız için.

İpb den forum aldım ben :s

Eski forumu unutarak tabi ki. Ama o da halen açık. Öneriniz varsa alabilirim yine, teşekkürler
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #35 : Nisan 07, 2011, 12:30:18 ÖS »

Başka bir forum yazılımından SMF'ye geçebilmeniz için çeviri yapmak istediğiniz forumun veritabanı olması gerekmektedir. Veritabanı Web Hosting panelinden alınabilir ya da FTP'ye küçük bir programcık yükleyerek alabilirsiniz. Bunlar haricinde başka mantıklı çareniz bulunmamaktadır.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Başka forum yazılımlarından SMF'ye nasıl geçilir?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: