Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: [SSI yardım] Bir bölümdeki son gönderilen mesajlar/konular
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: [SSI yardım] Bir bölümdeki son gönderilen mesajlar/konular  (Okunma Sayısı 894 defa)
sessizliksenfonisi
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

[SSI yardım] Bir bölümdeki son gönderilen mesajlar/konular
« : Kasım 09, 2006, 11:02:20 ÖÖ »

SSI özelliklerini kullanarak forumda sadece bir bölümde atılan mesajların gözükmesini istiyorum...
Böylece bu kodları kullanarak portalda blok oluşturmayı düşünüyorum...

Simplemachines.org daAlperuzi SSI özelliklerini kullanma konusunda bunun nasıl yapılacağını bir örnekle açıklamış ve parantez içine hangi bölümlerin gözükmesini istemiyorsanız hepsini yazın demişti...
Bunu yaptım ama kullanamadım..
Artı forumda hata çıktı...
Bİr de 100 den fazla bölüm var hepsinden bir eksiğinin ismini yazmak çok zor...
Bunu başka nasıl yapabiliriz?
Ben MK Portal kullanıyorum ve SSI özelliklerini kullanarak blok oluşturmak istiyorum...
Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum  Wink
test
Mod & Theme Testing
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: [SSI yardım] Bir bölümdeki son gönderilen mesajlar/konular
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2006, 03:44:35 ÖÖ »

MKPortal'da nasıldır bilmiyorum fakat ben SSI'den kod almak istediğimde. Kodu eklediğim dosya içine SSI.php yolunu belirtiyordum. Bu şekilde istediğim sayfada sorunsuz şekilde çıkıyordu.

Herşey www.smfturk.net ve SMF alemi için.
sessizliksenfonisi
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: [SSI yardım] Bir bölümdeki son gönderilen mesajlar/konular
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2006, 04:58:41 ÖÖ »

Alıntı sahibi: test üzerinde Kasım 10, 2006, 03:44:35 ÖÖ
MKPortal'da nasıldır bilmiyorum fakat ben SSI'den kod almak istediğimde. Kodu eklediğim dosya içine SSI.php yolunu belirtiyordum. Bu şekilde istediğim sayfada sorunsuz şekilde çıkıyordu.

Mesela ben de bu şekilde sok atılan konuları mesajları hatta popüler üyeleri ekliyordum bloğa..
Bunların çoğu zaten ssi.php dosyasında mevcut ve gerekli kodları kullandığında blok yapabiliyorsun...
Ancak bu istediğim şeyin kodları yok ki çağırayım..
Ben de istiyorum ki bunların kodlarını ssi.php ye ekleyip diğerlerini blok haline getirdiğim gibi bunalrı da ekleyebileyim...
Düşüncelerin için teşekkürler test...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: [SSI yardım] Bir bölümdeki son gönderilen mesajlar/konular
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: