Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > HTML, PHP, JavaScript > Google Optimizasyon - SMF SEO > Konu: Tercih edilen etki alanı nedir?
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Tercih edilen etki alanı nedir?  (Okunma Sayısı 2180 defa)
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Tercih edilen etki alanı nedir?
« : Mayıs 04, 2008, 03:34:01 ÖÖ »

Tercih edilen etki alanı nedir?

Tercih edilen etki alanı, sitenizin sayfalarının dizine eklenmesi için kullanılmasını istediğiniz etki alanıdır (bazen kurallı (kanonik) etki alanı adıyla da anılır). Bağlantılar, URL'nin hem www hem de www olmayan sürümleri kullanılarak sitenize işaret edebilir (örneğin http://www.example.com ve http://example.com). Tercih edilen etki alanı, arama sonuçlarında siteniz için kullanılmasını istediğiniz sürümdür.

Tercih ettiğiniz etki alanı adını belirtmeniz, siteniz için daha doğru bir şekilde PageRank belirlemede bize yardımcı olabilir.

• Tercih edilen etki alanı nasıl ayarlanır
  • Tercih edilen etki alanı seçimi nasıl temizlenir

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > HTML, PHP, JavaScript > Google Optimizasyon - SMF SEO > Konu: Tercih edilen etki alanı nedir?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: