Interline Bilişim güvenli ve güçlü serverları ile %100 kaliteli web hosting ve web tasarım hizmeti veren bir şirkettir. Git gide gelişmekte olan teknoloji dünyası ve sanal dünyada keliteli hizmeti ve hızlı gelişimi ile en iyi yere gelmeye çalışmaktayız. Asıl amacımız müşterilerimizin tüm isteklerini elimizden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmektir. Deneyimli çalışanlarımız sayesinde hiç bir sorunla karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.
Web sitesi, Günümüzdeki en etkili ve düşük maliyetli tanıtım aracıdır. Tanıtım ise bir firmanın sürekliliğinde ve başarılı olmasında en önemli etkenlerden biridir. Tanıtılamayan bir hizmet yada bir ürünün tüketicisine ulaştırılamayacağı ve aynı şekilde pazarlanamayacağı herkes tarafından bilinmektedir. Sizde daha fazla vakit kaybetmeden gelin günümüzün en etkili tanıtım ve iletişim aracı olan Dijital Dünya' da yerinizi alın.
Kalitemizi en iyi şekilde öğrenmeniz için referanslarımızı inceleyebilirsiniz. Referanslarımız kalitemizin en büyük göstergesidir.
Daha yeni kurulmuş bir şirket olduğumuzdan dolayı sunucularımız Klavye.Net Hosting sunucularında barındırılmaktadır. Fakat bu sizi hiç bir sorunla karşılaştırmayacaktır. Eğer bir sorunla karşılaşacak olursanız sizlere her zaman yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bizi seçerek hangi özelliklere sahip olacağınız aşağıdaki gibidir:
Sunucu ÖzellikleriWeb Hosting Cpanel Panel
MS FrontPage Website Hosting
PHP, CGI, Perl, MySQL
POP3 Email ve FTP Hesapları
Hızlı, Kaliteli, 24/7 Teknik Destek
Fantastico Özelliği
Düzenli Yedeklemeler
Yardım ve Teknik DestekSatış Öncesi Online Destek
7/24 Telefon ve Msn Destek Hizmeti
PHP, CGI, Perl, MySQL Hata Destek
Sms Uyarı Sistemi
Haftalık Yedekleme
15 Gün Koşulsuz Para İade Garantisi
128Bit SSL ile Güvenli Ödeme
MSN messenger / mail: info@interlinebilisim.com (satış öncesi sorular, genel bilgi)
Teknik destek mail: destek@interlinebilsim.com (müşterilerimiz için teknik destek hattı)
İletişim mail: iletisim@interlinebilisim.com (genel iletisim hattı)
Telefon Numaralarımız: 0554 741 15 51 (AVEA) 0546 913 00 29 (VODAFONE)
Sizin için özel hazırladığımız paketleri incelemek için
www.interlinebilisim.com adresimizi ziyaret etmeniz yeterli..
Ayrıca hemen siparişinizi verirseniz süprüz indirimlerimizle karşılaşabilirsiniz.
Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.. Interline Bilişim Yönetimi.
son güncelleme: 19.04.2008 / 17:10