test
Mod & Theme Testing
|
 |
« : Ekim 13, 2006, 03:33:13 ÖÖ » |
|
Bilgisayarına yukleyin ve yedek alma zamanını ayarlayın o sizin için kolayca yedek alsın  Program ingilizce olup Tüm SMF Versiyonlarında çalışmaktadır. Buradan indirebilirsiniz. Eğer link çalışmazsa ektekini indirin. Fakat link çalışıyorsa mutlaka linkteni indirmenizi tavsiye ederiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hack_mur
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2006, 03:55:08 ÖÖ » |
|
peki bilgi sayar açık olmak zorundamı 24 saat .... zaten ben kendim başımdayken yedeğimi alıuyorum ama pc kapalı iken alıyosa ne alada bu seferde kapalıyken nereye kaydetcek dosyaları server e yönlendirme filan yokmu acaba ..
daha açıklayıcı olursan sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2006, 03:57:01 ÖÖ » |
|
Arkadaşım bilgisayar açık değilken müzik dinleyemiyorsun değil mi? Kapalıyken tabi ki çalışmaz. Çok fazla kurcalamadım. zamanım yok. çıkıcam şimdi. Dosyaları bilgisayara kaydediyor. Server'a yönlendirme varmı bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bybadman
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2006, 11:45:48 ÖS » |
|
test ettim güzel uygulama çalısıyor  smf'nin boyle güzel javascripten yapılmı uygulamaları war.Mod Creator gibi
|
|
|
|
|
|
MSN Durumum Şu Anda 
|
|
|
PentiuM
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2006, 12:32:02 ÖÖ » |
|
bunu nerden ayarlıyoruz bır açıklık getırırmısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2007, 11:43:15 ÖÖ » |
|
evet yüklemesi falan nasıl?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2007, 12:39:34 ÖS » |
|
Önce dosyayı indirin SMFBackup.bat dosyasını çalıştırın sonrada SMFBackup.jar dosyasını çalıştırın. Açılan pencerede kendini sitenizi ekleyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2007, 12:51:23 ÖS » |
|
Peki yedeği nereye kayıt ediyor?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2007, 01:23:59 ÖS » |
|
Peki yedeği nereye kayıt ediyor?
Menüyü neden kurcalamıyorsunuz ki. Orada var nereye kayıt edileceği. Menü'den Forums--> Settings...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 22, 2007, 02:43:37 ÖS » |
|
Önce dosyayı indirin SMFBackup.bat dosyasını çalıştırın sonrada SMFBackup.jar dosyasını çalıştırın. Açılan pencerede kendini sitenizi ekleyin  smfbackup.bat dosyasını çalıştırdıqımda javaw ile ilgili bi hata veriyo. "javaw" windows tarafından bulunamıyor gibisinden. bu kodlarda bi düzenleme yapmammı gerekiyo acaba ? "start javaw -jar SMFBackup.jar"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 23, 2007, 02:14:45 ÖS » |
|
Önce dosyayı indirin SMFBackup.bat dosyasını çalıştırın sonrada SMFBackup.jar dosyasını çalıştırın. Açılan pencerede kendini sitenizi ekleyin  smfbackup.bat dosyasını çalıştırdıqımda javaw ile ilgili bi hata veriyo. "javaw" windows tarafından bulunamıyor gibisinden. bu kodlarda bi düzenleme yapmammı gerekiyo acaba ? "start javaw -jar SMFBackup.jar" Java uygulamasını internetten indir ve bilgisayarına kur. Herhangi bir ayar gerekmiyor. Sadece ftp bilgilerini yazıyorsun o kadar. Sevda anlatmış nasıl yapılacağını.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 23, 2007, 02:17:02 ÖS » |
|
Önce dosyayı indirin SMFBackup.bat dosyasını çalıştırın sonrada SMFBackup.jar dosyasını çalıştırın. Açılan pencerede kendini sitenizi ekleyin  smfbackup.bat dosyasını çalıştırdıqımda javaw ile ilgili bi hata veriyo. "javaw" windows tarafından bulunamıyor gibisinden. bu kodlarda bi düzenleme yapmammı gerekiyo acaba ? "start javaw -jar SMFBackup.jar" Java uygulamasını internetten indir ve bilgisayarına kur. Herhangi bir ayar gerekmiyor. Sadece ftp bilgilerini yazıyorsun o kadar. Sevda anlatmış nasıl yapılacağını. Java biLqisayarımda Zaten Kurulu. http://www.java.com/tr/download/index.jsp bu adresten kurulan javadan bahsediyosan eqer tabi. eqer bu adresteki deqilse link verme olanaqınız varmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 23, 2007, 02:21:20 ÖS » |
|
Doğrusunu indirmişsin. Bilgisayarını yeniden başlat istersen. öyle tekrar dene. Yine olmazsa yeniden yükle Java uygulamasını. Bu konu SMF'den biraz uzak kalıyor 
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2007, 02:29:09 ÖS » |
|
Doğrusunu indirmişsin. Bilgisayarını yeniden başlat istersen. öyle tekrar dene. Yine olmazsa yeniden yükle Java uygulamasını. Bu konu SMF'den biraz uzak kalıyor  Tekrar İndiriyim Yinede.. Bakalım Olcakmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xccdark
H-Full Member
|