want3d
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 19, 2007, 11:51:46 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar bende paketi yükle diyince sayfa görüntülenmiyor diyor ne iş anlamadım flag paketini kuruyom onu kuruyor ama ondada başka bir sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 19, 2007, 11:56:29 ÖÖ » |
|
 sende şunu dene ftp ne gir packes klasörünü zipli at daha sonra admin paketler yüklede 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
want3d
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 19, 2007, 12:45:42 ÖS » |
|
 sende şunu dene ftp ne gir packes klasörünü zipli at daha sonra admin paketler yüklede  tamam herşeyi sildim 1.1.2 yükleyip denicem tekrar teşekkürler msjın için. Haberi vericem olanları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeHz@dE
H-Full Member
yok bişi :D
|
 |
« Yanıtla #93 : Mart 06, 2007, 05:32:49 ÖÖ » |
|
Dostum ben tiny portal kurmak istiyorum ve SMF 1.1.2 cölatesi kullanıyorum bunun için hangi portalı kullanmalıyım yardım ederseniz sevinirim simdsiden cok tesekkürler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #94 : Mart 06, 2007, 05:41:07 ÖÖ » |
|
Dostum ben tiny portal kurmak istiyorum ve SMF 1.1.2 cölatesi kullanıyorum bunun için hangi portalı kullanmalıyım yardım ederseniz sevinirim simdsiden cok tesekkürler ...
TP için Çöl Ateşi teması geliştirilmedi. TP uyumlu başka bir tema kullanmalısın.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SeHz@dE
H-Full Member
yok bişi :D
|
 |
« Yanıtla #95 : Mart 06, 2007, 05:46:08 ÖÖ » |
|
TP için Çöl Ateşi teması geliştirilmedi. TP uyumlu başka bir tema kullanmalısın. Hüsmen abi cöl atesini kullanıyorum eger tnyportalı kurduktan sonra mı baska bir temamı kullanmalıyım yoksa forum cölatesi olup portal görünümü baska bir tame olurmu  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #96 : Mart 06, 2007, 05:51:51 ÖÖ » |
|
Temayı tamamen değiştirmelisin  MKPortal'daki gibi olmuyor TP'de.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
matematik
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #97 : Mart 06, 2007, 08:54:53 ÖS » |
|
kendi temama uyarlamak istiyorum lütfen yardim, temami seviyorum Posted on: Mart 06, 2007, 09:44:28 pm
TinyPortal v0.9.7 ile smf 1.1.2 uyumlu mu yani simdi smf 1.1.2 kullananlar TinyPortal v0.9.7 burada anlatildigi sekilde yükleyebilecekler mi eksta islem yapmadan bir de bu smf 1.1.1 ile smf 1.1.2 yi anladim da bu SMF 1.1 FINAL neyin nesi..  tesekkürler..
|
|
|
|
|
|
Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip olduğu tek şey odur...
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #98 : Mart 07, 2007, 12:54:22 ÖS » |
|
Uyumlu ise 1.1.2 ise ve tüm izinleri vermişsen zaten hata vermez paketlerden kurarken.smf 1.1 de bir sürüm (1.1.2 için TinyPortal v.0.9.7.1 kullanman gerek tp sitesinden indirebilirsin.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaYDeK
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #99 : Mart 10, 2007, 01:39:26 ÖS » |
|
Arkadaşlar bendede timy portal kurulmuo paket yüklenio uygula dediiğimde hiçbir kurulum işlemi gerçekleştirelemedi dio yapmam lazım acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #100 : Mart 11, 2007, 05:33:46 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar bendede timy portal kurulmuo paket yüklenio uygula dediiğimde hiçbir kurulum işlemi gerçekleştirelemedi dio yapmam lazım acaba
http://www.smfturk.net/forum/index.php?action=search;advanced
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #101 : Mart 11, 2007, 10:01:36 ÖÖ » |
|
packagese tüm izinleri verdiğinden emin ol  Gerçi aynı hata bende de oluyor ama hüsmen abi öyle diyor  ya da bir dizin aç forum diye oraya kur forumu tüm izinleri ver forum klasörüne tp yi kur sonra ana dizine taşı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaYDeK
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #102 : Mart 11, 2007, 03:06:03 ÖS » |
|
Hocam forum zaten kurulu bende şu an forum diye bi klasör açsam şu an ki bütün dosyaları içine atsam site açılırmı yine bi sorun olurmu kaç gündür uğraşıom bu olayla olmadı kafayı sıyırmassam iidir bu tiny portal yüzünden hiçbiyerdede manuel anlatımı yok malesef.. Tüm dosyalara izin ver diolarda hangi tüm dosyalara vercez httpdosc içinde kurulu benim forum httpdocsun üstüne gelip 777 yapsak içindeki klasrlerede izin vermiş olmuyomuyuz. İçindekilerede izin verdim teker teker gene olmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #103 : Mart 12, 2007, 04:42:42 ÖÖ » |
|
Hocam forum zaten kurulu bende şu an forum diye bi klasör açsam şu an ki bütün dosyaları içine atsam site açılırmı yine bi sorun olurmu kaç gündür uğraşıom bu olayla olmadı kafayı sıyırmassam iidir bu tiny portal yüzünden hiçbiyerdede manuel anlatımı yok malesef.. Tüm dosyalara izin ver diolarda hangi tüm dosyalara vercez httpdosc içinde kurulu benim forum httpdocsun üstüne gelip 777 yapsak içindeki klasrlerede izin vermiş olmuyomuyuz. İçindekilerede izin verdim teker teker gene olmadı  Forum klasörüne taşı sonra ayarlari_onar.php dosyasını çalıştır ve ayarlari bu şekilde düzelt. Sonra klasöre ve alt dizinlere yazılabilirlik izni ver ve tinyportal'ı yükle... İşlemler bitince ana dizine taşı ve yine ayarlari_onar.php yi çalıştır yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-midyat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #104 : Mart 14, 2007, 06:48:51 ÖÖ » |
|
TP_0971 tiny portal smf 1,1,2 uyumlumu acaba kendi sitesinde 1,1,1 diyor .......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|