|
|
TuXie
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2006, 05:51:57 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Düşünüyorum, öyleyse online'ım.
|
|
|
eccel
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 12, 2006, 11:12:28 ÖS » |
|
tiny portal modifikasyondur demişsiniz ben yüklerken hata modifikasyonsa manuel olarakta kurulması lazım bunun eğer manuel kuruluyosa biri anlatabilirmi nasıl kurabileceğimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğulcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2006, 01:05:23 ÖÖ » |
|
Öncelikle bana hangi dosyada hata olduğunu söylermisin ? veya dosyalarda hata olduğunu ? + SMF Sürümünü + Sitende Kurulu Olan Modları yani Paketleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRForumca
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2006, 07:28:22 ÖS » |
|
Biri manuel anlatabilir mi?? Ben zoru severim modlari kullanmam.!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 14, 2006, 01:04:02 ÖS » |
|
Biri manuel anlatabilir mi?? Ben zoru severim modlari kullanmam.!!!
Dostum manuel kurmak uzun sürer ve hata yapma olasılığın gerçekten fazla. En ufak bir kod hatasında herşeyi baştan almak zorunda kalırsın. Hata veren dosyaları manuel olarak kurmak daha akıllıca bence.. Sorunu bize anlatırsanız çok daha kolay kurulum yapabiliriz 
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Oğulcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2006, 10:33:45 ÖS » |
|
Arkadaşım şöle bişi yapalımmı ?  sen hangi dosyalarda hata olduğunu söyle biz onun manuel kurulumunu anlatalım birimiz yani ama tamamını manuel kurmaya kalkarsan oooooo  çookk dosya var çook  hata verenleri kurarız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gangster
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2006, 10:33:06 ÖS » |
|
sağolun  da bu TİNYPORTAL NASIL BİRŞEY OLUO ? resim felan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 16, 2006, 02:05:29 ÖÖ » |
|
sağolun  da bu TİNYPORTAL NASIL BİRŞEY OLUO ? resim felan  www.myrap.org adresinde Tinyportal kuruludur. Tinyportal SM Foruma entegre edilmiş bir portaldır.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
gangster
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 16, 2006, 09:18:11 ÖÖ » |
|
yanlız sizin verdiğiniz LİNK KIRIK TİNYPORTAL'ı indiremiorum...ve bunlar Rc3 te te geçerli mi?  cevaplarınız bekliorum çook acele!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2006, 10:55:50 ÖÖ » |
|
yanlız sizin verdiğiniz LİNK KIRIK TİNYPORTAL'ı indiremiorum...ve bunlar Rc3 te te geçerli mi?  cevaplarınız bekliorum çook acele! Link çalışıyor www.myrap.org yeniden dene. www.tinyportal.net adresinden türkçesini ve portalı indirebilirsin. Tinyportal için temalarıda bu siteden bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 16, 2006, 11:52:21 ÖÖ » |
|
O link problem değil. www.tinyportal.net adresinden herşeyi indirebilirsin. RC2 içinde var RC3 içinde. Hangisini istersen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi