Yoğun istek üzerine (ki hep soruluyor) Snap Shots modunu (tamamen kendime aittir) sunacağım.
Bununla ilgili bir çok konu gördüm."Abi ya bişi war böle üstüne geliyo linkin resim çıkıyoo...Yardım pls." gibi mesajları boşverip buraya bakın.Söylediğim gibi link üzerine gelindiğinde gidilecek yerin resmi çıkıyor.Bu sitedede var farkettim.Örnek olarak;
http://i.snap.com/images/sponsor2.pngŞimdi kuruluma başlıyoruz.İlk önce
buraya tıklıyoruz ve "Get Started" butonuna basıyoruz.Şimdi bir sayfa geliyor ve kısım kısım anlatıyorum.
Choose a Color Theme
Burdan bir renk seçiyoruz.Böylece sitemizde linkin üzerine gelindiğinde bu tema kullanılacak.Ben siyah seçiyorum.Yanda önizlemesini görebilirsiniz.
Add Your Logo
Eğer sitenizin bir logosu varsa yükleyebilirsiniz.100x20 px, 10K max., JPG veya GIF(GIF hareketli olmasa iyi olur.)
Select Your Shots Language
Türkçe veya Turkish seçiyoruz.
Advanced Settings yazısının yanındaki + tuşuna basıyoruz.
Show Snap Shots Link Icon (Link değil yanındaki ikona gelince çıkacak.)
Trigger Snap Shots on Link Icon Only (Hiç bir fikrim yok.)
Display Large Snap Shots by Default (Snap Shots ekranını büyütür.)
Enable Snap Shots for External Links (Bilmiyorum.)
Enable Snap Shots for Internal Links (Yine bilmiyorum.Kara cahilim.)
Only Display Preview Shots (Galiba sayfanın kendisini küçültüp gösteriyor.Yani ekranın resmi değil sitenin kendisini gösteriyor.İşaretlemeyin.Virüslü siteler hemen virüs yayabilir.)
Enable Snap Shots to look for key phrases on your web site, and then add the right Snap Shots. (Zönk.Bu ne?)
"Contiune" butonu ile devam ediyoruz.
Kişisel bilgiler falan yazıyoruz."I agree to Terms & Conditions above." yazısının yanındaki küçük kutucuğu işaretliyoruz ve yine "Contiune" butonu ile devam.
Buradaki kodu alıyoruz.Themes/temaismi/index.template.php açıyoruz.
<?php
Yukardaki koddan önce yazıyoruz.
NOT:Buton sorunu olabilir.Benim temama uydu ama çıkış butonu bir alt sırada ve e-posta adresinize gelen postayı aktif edin.
(Bu konu sabitlenmeli...)
: Şubat 20, 2008, 12:58:51 pm
bari insan bir teşekkür eder