[...Saint...]
Newbie
|
 |
« : Ocak 17, 2008, 10:35:50 ÖÖ » |
|
Merhaba arkadaşlar SMF kurulumu ile ilgili bir video ders hazırladım.. Hiç kurmamış kişilere yönelik hazırladım, tabi buradaki arkadaşlar izlerken biraz sıkılabilirler ancak bu işi bilenler olarak, eğer bilmeseydiniz bu video size yeterli olurmuydu fikir belirtirseniz çok sevinirim.. Yorumlarınıza göre düzenleme yapabilirim.. Umarım beğenirsiniz..  Eğer bu tarz link vermek kurallara aykırı ise yönetici arkadaşlar başlığı silebilirler.. Teşekkürler.. Videoyu buradan izleyebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2008, 11:11:40 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar SMF kurulumu ile ilgili bir video ders hazırladım.. Hiç kurmamış kişilere yönelik hazırladım, tabi buradaki arkadaşlar izlerken biraz sıkılabilirler ancak bu işi bilenler olarak, eğer bilmeseydiniz bu video size yeterli olurmuydu fikir belirtirseniz çok sevinirim.. Yorumlarınıza göre düzenleme yapabilirim.. Umarım beğenirsiniz..  Eğer bu tarz link vermek kurallara aykırı ise yönetici arkadaşlar başlığı silebilirler.. Teşekkürler.. Videoyu buradan izleyebilirsiniz... tşkler saint
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
LeGoLaS
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2008, 12:29:57 ÖS » |
|
Teşekkürler kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rapci 32
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2008, 01:14:31 ÖÖ » |
|
Arkadaşım Kuramıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeyy
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 20, 2008, 12:37:34 ÖS » |
|
Teşekkür Ederim Dostum Çok Güzel Anlatmışsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykresbyrd
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 25, 2008, 08:09:34 ÖÖ » |
|
Arkadaşım güzel anlatmışın ama şu filezilla daki site seçiyorsun ya ben kayıtlı olan bağlantımı göremiyorum ve bilmiyorum bi yardım etsen çok smf kurmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sametguven
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2008, 12:32:22 ÖS » |
|
teşekkürler arkadaş çok süper eline klavyene mausuna sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unattended
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2008, 01:19:17 ÖS » |
|
Bu detaylar çerçevesinde FTP servera bağlanması imkansızdır.
bu şekilde bir hata aldım. bazı dosyalara izin vermem gerekiyormuş sanırım. izinleri sadece klasörleremi yoksa kurulumda ismi gösterilen klasörlerin içindeki dosyalarada teker teker vermek gerekiyormu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mythcomeback
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2008, 06:49:11 ÖÖ » |
|
fila zila yı kullanamadım : Nisan 09, 2008, 02:05:22 pm Şu file zila da nasıl bağlantı yapıcaz onu anlatırmısın çok acemiyim ne yapayım. : Nisan 09, 2008, 02:12:10 pm Neden yardımcı olmuyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 19, 2008, 10:41:41 ÖÖ » |
|
fila zila yı kullanamadım : Nisan 09, 2008, 02:05:22 pm Şu file zila da nasıl bağlantı yapıcaz onu anlatırmısın çok acemiyim ne yapayım. : Nisan 09, 2008, 02:12:10 pm Neden yardımcı olmuyorsunuz
Bu site FileZilla hakkında destek vermemektedir.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
rektör
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 26, 2008, 08:23:24 ÖÖ » |
|
teşekkurler arkadaşım sağolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ_EGEBEY
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2008, 05:31:33 ÖÖ » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fear293
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2008, 04:18:34 ÖÖ » |
|
sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ArtemiSs
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 02, 2008, 03:20:54 ÖÖ » |
|
The package you tried to upload either is not a valid package or has become corrupted.
Dil Paketini Yüklerken Böyle Bir Hata Alıyorum Yardımcı Olurmusunuz.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2008, 01:30:48 ÖS » |
|
The package you tried to upload either is not a valid package or has become corrupted.
Dil Paketini Yüklerken Böyle Bir Hata Alıyorum Yardımcı Olurmusunuz.?
Dil paketini, Admin--Paketlerden yüklemeye çalıştınız sanırım. Öyle yapmayacaksınız. Zip'li dosyadan klasörleri çıkartıp, SMF dosyalarınızın üzerine yazdırmalısınız.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|