Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Modifikasyonlar > Konu: Sanki tek kategori varmış gibi gösterin
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Sanki tek kategori varmış gibi gösterin  (Okunma Sayısı 1790 defa)
husmen73
Sr. Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Sanki tek kategori varmış gibi gösterin
« : Ekim 08, 2006, 05:54:34 ÖÖ »

Yazar: SleePy
Uyumluluk: 1.1 RC2, 1.1 RC3
Açıklaması: Sitenizdeki kategorilerin "id" numaralarını kullanarak forumunuzda sanki sadece tek kategori varmış gibi gösterebilirsiniz.

Mesela 4 tane kategorimiz var diyelim. 2 no'lu kategoriyi forumda tek o kategori varmış gibi göstermek için http://siteniz.com/forum/index.php?f=2 şeklinde gösterebilirsiniz. Ekte örnek resim bulunmaktadır.

Çoklu dil kullanan forumlar için idealdir. www.simplemachines.org sitesindeki gibi kullanıcının kullandığı dil'e göre kategoriler çıkıyor. (Kullanılan dil'e göre yönlendirme de eklenmiş)

Tinyportal kullananlar için "SingleCategoryV1.3.tar.gz" isimli dosyayı indirin.
Sadece SMF kullananlar için "SingleCategoryV1.3.tar.gz" isimli dosyayı indirin.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Modifikasyonlar > Konu: Sanki tek kategori varmış gibi gösterin
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: