Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: kodların gizlenmesi yazmanın kolay olması
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: kodların gizlenmesi yazmanın kolay olması  (Okunma Sayısı 1215 defa)
redhack
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

kodların gizlenmesi yazmanın kolay olması
« : Ekim 03, 2006, 01:08:04 ÖS »

mesele soyle bişey varmı yadaolurmu bilmiyorum ama olursa bu cok buyuk birşey olur gibime geliyor şimdi bazen uzun yazınca renk vermek resim eklemek gibi şeyler degirinceişiniçine yanlış olan bir harfi araki bulasin ornek mesele   [img[/img] b][i u][/u]/i]/b]     bu kodlarda girince işin içine co karişik oluyor ---------  tireler tıklıyınca istediğimiz renk olsa ama kodlar gorunmese daha temiz bir tablo olmazmı yorum bekliyoum sacmamı yoksa bilmek isterim teşkurler....
test
Mod & Theme Testing
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: kodların gizlenmesi yazmanın kolay olması
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2006, 04:27:45 ÖÖ »

istediğin şey için kodların yeniden yazılması gerek Smiley

Sen wsywsi (gibi bişeydi) editördeki gibi olmasını istiyorsun.SMF için yeni editör yazılması gerek. Bu da php ustalarına kalmış birşey.

İstediğin özellik gerçekten iyi. Coder'lerin çok çalışlması gerek bunun için. Şimdilik böyle birşey yok. Hot Editör var fakat o kadar hoşuma gitmedi. İstersen onu kur.

Herşey www.smfturk.net ve SMF alemi için.
redhack
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: kodların gizlenmesi yazmanın kolay olması
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2006, 01:02:31 ÖÖ »

eyw test hocam bilgilerin cok i yardimlarin için teşkkur ediyorum sağol
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: kodların gizlenmesi yazmanın kolay olması
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: