Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Connection Problems
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Connection Problems  (Okunma Sayısı 1693 defa)
akinciyiz
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Connection Problems
« : Eylül 14, 2007, 01:06:22 ÖÖ »

sitemde şöle bi hata çıktı ve giriş yapılmıo
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
bi kaç yere baktım tavsiye üzerine
ayarlari_onar.php dosyasını ftp ye attım çalıştırdım MySQL bilgilerim çıktı kaydet dedim
şöyle bi hata verdi : Bazı ayarlar veritabanına kaydedilemedi. Lütfen veritabanınızı kontrol edin
cpanelden baktım iki tane db var bi geçen yedek alıp siteyi silmiştim tekrra kurdum forum olarak kurdum kabuletmedi hata vermişti yeni bi db oluşturduk frm dizininde  forumu kurduk bide mk portal ekedim ve sorunsuz çalışıyordu ve açıldı fakat sonradan bu hatayı verdi kendi kendine açılıp kapanı o site
bu hatayı verip duruyor
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

eski db yi silsemmi napsam elimde yedek var  ftp deki bilgiler dahil db yi falan hepsini silip tekrar forumu kursam yedeği atsam eski konular falan geri gelirmi tekrar     

web tasarımı
sinema haberleri
eğitim
LeGoLaS
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Connection Problems
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2008, 01:00:17 ÖS »

öylede yapsan böylede yapsan bu hata eninde sonunda çıkar Cheesy sen settings.php dosyasını düzenle veya yedegi varsa onu at
AlemdaR
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.frmteamtr.com

Site
« Yanıtla #2 : Mayıs 01, 2008, 07:39:33 ÖÖ »

bndede aynı dosyayıa ttım settings.php yenisini olmuor

Konu Başlığı: Frmteamtr Paylasimin Doruk Noktası
Site Adresi: http://www.frmteamtr.com
Tür: Forum Sitesi
İçeriği: Smf
Tanıtımı: FrmteamTr Oyun,Spor,Oyun Hileleri,Aktivite,Hediye,Paylasim,Ödev,Komik Resimler,FrmteamTr Paylasimin YepYeni Adresi
Hepinizi Siteme Bekliyorum Arkadaşlar İyi Paylasımlar.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Mayıs 01, 2008, 08:09:51 ÖÖ »

Veritabanınızda eksik tablo olabilir. Bu nedenle o hatayı alabilirsiniz.
Sunucunuzun yoğun olmasından da bu hata çıkabilir.
Settings.php ayarlarınızdan kaynaklanan bir sorunda olabilir.
Bir veritabanı olmayabilir

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

speed xp
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2009, 01:59:09 ÖÖ »

Connection Problems (lütfen yardım edin)

Connection Problems

arkadaşlar 5 gündür benim forumda bu hata var ve düzelmedi. en son forumu 1.1.8 den 1.1.10'a yükselttim(upgrade yaptım) ertesi gün böyle oldu bu hata çıkmaya başladı. ayarlari_onar.php'yi de çalıştırdım düzelmedi. bu konu ile ilgili ne kadar konu ve forum varsa hepsine baktım diyebilirim. zaten yaısından çoğu aynı çözüm yollarından söz etmiş. phpmyadmin yani mysql'a girmeye çalıştığımda da giriş başarısız oluyor. aslında giriyor ama kullanıcı adı ve şifre bölümünde sorun çıkıyor. kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum tekrar kullanıcı adı ve şifre istiyor.

Kod:
Kimlik doğrulama gerekli
http://phpmyadmin.2de1forum.2d.funpic.org tarafından kullanıcı adı ve parola isteniyor. Site diyor ki: "phpMyAdmin # localhost üzerinde çaly?yyor..."

Kullanıcı adı:
Parola:

böyle diyor. lütfen yardım edin 5 gündür foruma giremiyorum bu durum yüzünden. funpic.org kullanıyorum. smf 1.1.10 default tema

forum adresi:
http://2de1forum.2d.funpic.org

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Connection Problems
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: