Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Temaları  > Temalarınızı kendinize göre düzenleyin > Konu: Arkaplanın üstünü kapatan bölüm..
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Arkaplanın üstünü kapatan bölüm..  (Okunma Sayısı 671 defa)
alperkaan
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Arkaplanın üstünü kapatan bölüm..
« : Ağustos 25, 2007, 02:03:11 ÖÖ »

Arkadaşlar yanlış yere veya aynı başlığı tekrar açmış olabilirim.Forumda arardım ama ne arayacağımı şaşırdım arayamadım.Benim forumun teması safmulticolor102'nin kendim tarafımdan editlenmiş bir teması.Şimdi benim forumun en tabanında bir bg resmi var ve o bg resminin üstünde ise tabloları taşıyan temadan kaynaklanan (sorunum onun görünmesi değil) bir beyaz arkaplan gibi bir şey var.Sorum şu cssden hangi bölümü editlersem o beyaz arkaplanı siyah yaparım resimli gösterirsem:
http://img120.imageshack.us/img120/1859/beyazsorunet3.jpg
inan
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Arkaplanın üstünü kapatan bölüm..
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2007, 02:45:37 ÖÖ »

Alıntı sahibi: alperkaan üzerinde Ağustos 25, 2007, 02:03:11 ÖÖ
Arkadaşlar yanlış yere veya aynı başlığı tekrar açmış olabilirim.Forumda arardım ama ne arayacağımı şaşırdım arayamadım.Benim forumun teması safmulticolor102'nin kendim tarafımdan editlenmiş bir teması.Şimdi benim forumun en tabanında bir bg resmi var ve o bg resminin üstünde ise tabloları taşıyan temadan kaynaklanan (sorunum onun görünmesi değil) bir beyaz arkaplan gibi bir şey var.Sorum şu cssden hangi bölümü editlersem o beyaz arkaplanı siyah yaparım resimli gösterirsem:
http://img120.imageshack.us/img120/1859/beyazsorunet3.jpg

bu sorun msn üzerindne çözülmüştür :d arkadaş  black yazacağına white yazmış Smiley

smfdestek sitesi:
www.rapsmf.com
BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ...
iletişim  : inan_diyadin@hotmail.com
Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Smiley Bana ulaşsın...
MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
alperkaan
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: Arkaplanın üstünü kapatan bölüm..
« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2007, 01:22:19 ÖÖ »

ben bile bile mi yazdım white'ı .Temanın kendisi white ben düzenlemek için sormuştum Grin
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Temaları  > Temalarınızı kendinize göre düzenleyin > Konu: Arkaplanın üstünü kapatan bölüm..
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: