Öncelikle merhaba demek istiyorum,forumunuzu takip ediyordum,dün öğrendim bugün hemen üye oldum.
Umarım yardımcı olabilirsiniz..
İlk olarak reklamdan başlamak istiyorum.
vBulletinde örnek veriyorum : www.siteminadi.com/reklam şeklinde yaparak "Özel reklam sayfası" açabiliyoruz.Yani sadece reklama özel,peki SMF'de bunu nasıl yaparım ya da yapabilir miyim?
2.sorum:
Siteme nasıl radyo eklerim?Radyo kurulumu nasıl yapılıyor?Radyoyu kurduktan sonra yukarıda "Anasayfa,Yardım" menülerinin yanına nasıl koyabilirim ?
3.sorum:
Sitenin en alt kısmına Top10 İstatistikleri eklemek istiyorum,En çok msj atan,en çok karma alan,en yeni üyeler gibi şeyler olanından.Kodlarını buldum ve gayet büyük bir özenle yaptım defalarca.Ama sonuç negatif
Nasıl koyulabileceğini açıklarsanız sevinirm.
4.sorum:
vB temalarının SMF'ye uygulandığını duydum,eğer yapılabiliyorsa bu konuda da bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ben aklıma gelen tüm sorularımı yazdım,herkes kendine kolay geleni cevaplarsa memnun olurum.
Önemli Not:Arkadaşlar daha çok yeniyim Adminlik işinde,yani kodları pek düzgün giremiyorum,geçenlerde DilberMC'yi yanlışlıkla bozdum =) Lütfen tam olarak neyi nerde bulacağımı da yazarsanız sevinirim. SABIR DİLİYORUM KENDİME
canım arkadaşım hepsini arat bulacaksın.
ama şu vb temalarını smf ye çevirmeyi emin ol bende bilsem hiç durmam çevirirdim.