|
husmen73
|
 |
« : Eylül 13, 2006, 07:28:50 ÖÖ » |
|
KURALLAR - Türkiye Cumhuriyetini aşağılayıcı hareketlerde bulunan kimseler sitemizden süresizce uzaklaştırılır.
- Argo kelime kullanmak ve seviyesiz tartışmak SMFTURK.NET kullanıcılarına yakışmamakla birlikte yasaktır.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
dokuz
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 21, 2007, 11:14:31 ÖÖ » |
|
Canım yaramazlık yapmak istiyo ama burası yeri değil dimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2007, 03:48:22 ÖS » |
|
ne gibi yaramazlık  TC yasalarına uysun problem değil bizim içinde 
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2007, 06:11:38 ÖÖ » |
|
- Türkiye Cumhuriyetini aşağılayıcı hareketlerde bulunan kimseler sitemizden süresizce uzaklaştırılır.
Bunu yapanı zaten sınır dışı etmek gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakal93
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 27, 2007, 10:24:51 ÖÖ » |
|
wlla bn normal yazamam alismisim kisaltilmis yazmaya nasi yaziosunuz anlamiorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 27, 2007, 10:30:30 ÖÖ » |
|
wlla bn normal yazamam alismisim kisaltilmis yazmaya nasi yaziosunuz anlamiorum  Şirket görüşmeleri yap bakalım sen bu yazı'n ile sana cevap verecekler mi çok merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakal93
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 27, 2007, 12:17:49 ÖS » |
|
zorunlu kaldiimda yazarim  ama simdi zorunlu deilim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 27, 2007, 12:20:15 ÖS » |
|
Ama Türkçe yazmak en güzeli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 01, 2007, 09:12:25 ÖÖ » |
|
Benim rap sitesinde küfür serbest isteyen gelsin burda edemeyenler  strest atmak için 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 01, 2007, 09:32:49 ÖÖ » |
|
Benim rap sitesinde küfür serbest isteyen gelsin burda edemeyenler  strest atmak için  Bu yüzden rap'i sevmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 01, 2007, 09:44:01 ÖÖ » |
|
Rap'i severim ama fazla küfür etmem.Sinirlenmediğim sürece.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masterhan
Administrator
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 01, 2007, 09:48:25 ÖÖ » |
|
Benim rap sitesinde küfür serbest isteyen gelsin burda edemeyenler  strest atmak için  Bu yüzden rap'i sevmiyorum. Yanlış düşünüyorsun Hüsmen.Bir rap sitesinde küfür etmek serbest diye rap müziğini sevmemek yanlış.Rapi küfür olarak görmek zaten en başta yapılan yanlışlık.Her neyse sanırım konumuz bu değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|