Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Kayyo.Com Smf kurulum sorunu
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Kayyo.Com Smf kurulum sorunu  (Okunma Sayısı 960 defa)
Efsaneyim__
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Kayyo.Com Smf kurulum sorunu
« : Eylül 13, 2006, 05:58:29 ÖÖ »

Sevgili dostlar öncelikle smf ailesine yeni katılmakta ve onunla memnun oldugumu bildirmek isterim.
Arkadaşlar;
Kayyo.com ücretsiz verilen hostlardan birini aldım ve smf kurmak çok hayli bir zorlandım. Bu konuda smfturk ailesinin desteklerini esirgemeyeceğini biliyorum.

FileZilla üzerinden hostuma smf_1-1-rc3_install'ı upload ettim. Ancak siteme girince (www.anadolununsesi.kayyo.com)

''Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, anadolununsesi@kayyo.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.''

Yazısı sayfa girişinde çıkıyor. Sevgili dostlar budurumu nasıl düzeltebilir SMF'yi adım adım kurmam konusunda basit bir anlatımla yazarsanız memnun olurum..

Turkulerin Dile Geldiği Site..
www.turkulerinsesi.kayyo.com
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Kayyo.Com Smf kurulum sorunu
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2006, 09:10:23 ÖÖ »

.htacces dosyasını boşaltınca sorun düzeldi.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Kayyo.Com Smf kurulum sorunu
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: