devilish
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 26, 2007, 09:46:15 ÖS » |
|
geldim dostum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sthost
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 27, 2007, 06:41:33 ÖÖ » |
|
Ewwt benim sprofilden siteye bak eger istersen onu kulanalım sana ne yi sitersen cıkarır ekleriz sorun olmaz hem i.e de hemde mozillada sorusuz çalışıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilish
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 27, 2007, 07:43:33 ÖÖ » |
|
dostum şimdi baktım avatar ve rütbe çetçevesini kaldırırsal profil etrafınfa tek ve az kalınca bi çizgi(kalınlık ve rengi nelki bende ayarlayabilirim renk kodundan zahmet olmasın sana) mopderatöre bildiri kaldırırsak çok güzel olucak sanırım benim dediiğim sade bişey sadece komple tek bir çerceve ,yukardan aşşada az kısalsın bide klasik üye bilgileri nerden vs onların dışında bi ekleyebilirsen kayan yazı olursa sevinirim bu sevinirimde ayıp oldu o kadar şey istedim sanki sevinmem sadece kayan yazının olmasın bakıyomuş gibi kusura bakma:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sthost
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 27, 2007, 08:19:37 ÖÖ » |
|
Halederiz ama sende teşekkür modu yüklü sanırım onun o bölümdeki kodları lazım onları buraya koyarsan sana bi bi profil alanı yapalım artık Bide buna bak bakalım: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilish
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 27, 2007, 09:00:24 ÖÖ » |
|
teşekkür modu klasik karmayı kullandım sadece kodların arasından karma etiketini değiştim teşekkür yazdım burda verdiğin güzelmiş kıyda tek az daha kalın bir çerçeve olsa yukardan aşşa birde kısaltabilirsek çok güzel olucak ceza ve rep butonlarını ben değişebilirim sen hangi dosyayı istiyosun hemen ekliyim ama klasik karma var şu an sadece
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sthost
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 27, 2007, 09:10:21 ÖÖ » |
|
Bak bu biraz önce gönderdigim zaten çöl ateşi nin Display.template sanırım direk atarsan uyar bi deneyelim ama sen yine eski Display.template yedekle dursun neolmazm neolmaz Download: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilish
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 27, 2007, 12:53:26 ÖS » |
|
dostum çok gzl şu en kıydaki çerçeve çıkarmı birde en alttaki online ofline iconu ve uyarıyı iletişimin icine alınırmı en üstteki o iki turuncu iconu kaldırabilirmiyiz yukaradn aşşa kısalır hem çok ileri gidiyorum az sonra kızıcan ama bunlada yetinebilirim yada müsait bir zamanındada bakabilirsin yoğunsan ha birde ceza iconu teşekkürler yan yanamı çıkar acaba : Temmuz 27, 2007, 08:41:17 pm
çook teşekkürler dostum sayende tam istediğim gibi bir profil alanım oldu eline koluna klavyene sağlık dostum işte arkadaşlar sthost dostmun bana hazırladığı profil alanı paylaşmak istedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sthost
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 27, 2007, 01:03:22 ÖS » |
|
Rica ederim Güle Güle kulan devilish ..
Paylaşmak güzeldir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foorumturk
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 19, 2007, 03:40:18 ÖS » |
|
peki ama bende deneyim ve seviye aynı üyenin profilinde seviyeye yüksek değerli sayılar yazıyorum değişmiyor normal bir sayı yazıyorum yine değişmiyor nasıl yükselecek o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 20, 2007, 06:58:19 ÖS » |
|
forumda aktif kalırsan karma puanın yüksek olursa filan yükseliyor otomorik..
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
foorumturk
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 21, 2007, 11:54:16 ÖÖ » |
|
tmm da zaten bende aktiflik ful karma puanıda ful gösteriyor deneyim hiç banamısın demiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ern99
Newbie
Simple Mahines Forum
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 09, 2011, 01:49:35 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar ben teknodyum profil alanı kullanıorum modu kurduğumda ortalandı ama çerçeve içine girmedi.
bunu nasıl çerçeve içine alabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 23, 2011, 04:12:53 ÖÖ » |
|
legend ve fieldset etiketlerini araştırınız.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|