Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Manuel Kurulum > Konu: Profil Alanı,aktiflik,deneyim,seviye,kötü Itibar,rep
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Profil Alanı,aktiflik,deneyim,seviye,kötü Itibar,rep  (Okunma Sayısı 7226 defa)
enes_40
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Profil Alanı,aktiflik,deneyim,seviye,kötü Itibar,rep
« Yanıtla #15 : Ocak 19, 2009, 04:58:50 ÖÖ »

arkadaslar ben yaptim ama kenardaki cizgiler cikmadi ne yapmam lazim aradim nerde hata ama bulamadim bir türlü
ltfa
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Ocak 17, 2011, 05:40:19 ÖS »

slm arkdaşlar konu eskimiş ama bende yeni bu profili çok sevmeme rağmen kuramyorum
smf 2.0 rc4 kulanmaktayım dedğinişzi uyguladığımda malesef sayfanın tammı  bu alan olyor  küçültüyorum bu sefrde sayfaya boydan boya  kaplıyor yardım ederseniz sevinirim birde buna tutuğunuz takımı ilave etmek istyorum mümkünmü nasıl yapabilirim. tşk Allahrazıolsun
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #17 : Ocak 18, 2011, 12:30:32 ÖS »

Alıntı sahibi: ltfa üzerinde Ocak 17, 2011, 05:40:19 ÖS
slm arkdaşlar konu eskimiş ama bende yeni bu profili çok sevmeme rağmen kuramyorum
smf 2.0 rc4 kulanmaktayım dedğinişzi uyguladığımda malesef sayfanın tammı  bu alan olyor  küçültüyorum bu sefrde sayfaya boydan boya  kaplıyor yardım ederseniz sevinirim birde buna tutuğunuz takımı ilave etmek istyorum mümkünmü nasıl yapabilirim. tşk Allahrazıolsun
İlgili alanları <legend> ve <fieldset> kodlarını kullanarak kendiniz yapabilirsiniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Manuel Kurulum > Konu: Profil Alanı,aktiflik,deneyim,seviye,kötü Itibar,rep
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: