Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Dosya İzinleri
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Dosya İzinleri  (Okunma Sayısı 15363 defa)
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Dosya İzinleri
« Yanıtla #15 : Şubat 11, 2007, 05:19:07 ÖÖ »

Alıntı sahibi: haydar33 üzerinde Şubat 07, 2007, 12:42:36 ÖÖ
yaptım arkadasım yıne aynı hatayı verdı
Yazılabilirlik değiştirme seçeneklerinden IUSR_kullanıcıadın olanı seç ve sağda çıkan kutucuklara izin ver de. Sonra sayfanın üstünde çıkacak olan 2 tane işaretlenmek üzere eklenmiş tik'lere tıkla. Zaten 1 tanesi tik'li olur. Diğerine de sen tıkla. ve tamam'a bas. Eğer forum klasörü içinde ise tüm dosyaların. Sadece forum klasörüne bu işlemi uygula yeter. 2. tıkladığın tik alt klasörlerede aynı izinleri vermeni sağlıyor çünkü. Bu nedenle forum klasöründe olan forumların dosya izinlerini kontrol etmek kolay.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Smfci_genc
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Ağustos 17, 2007, 04:11:18 ÖS »

arkadaslar sıteyı yenı kurdum valla bazı yerler 777 istiyordu ( yuklemenın ılk sayfası )  777 yaptım bazıları dıyorkı 664 yap onları dıyor ne yapıyım arkdaslar sıtenın admını 755 veya 777 yap diye yazmıs bı arkadasa ama yınede insan tedirgin oluyor sormadan edemıyor Sad
mahmudi
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

O'nu anacak kadar ömür...

« Yanıtla #17 : Ağustos 18, 2007, 01:22:16 ÖÖ »

siteyi kurarken yazılabilirlik gerektiren yerler olduğu için 777 yaptın, ama siteyi kurduktan sonra klasörleri 755 dosyaları ise 644 yapmalısın ki bu şekilde güvende olursun Allahın izniyle..selametle

ben bu Renkle bakmak istiyorum hayata....www.yesilkoridor.net......
Smfci_genc
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2007, 03:11:13 ÖS »

saol mahmudi kardes
MeLeKYaRiM
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #19 : Eylül 16, 2007, 02:33:30 ÖÖ »

arkdaşlar ben denediğim zaman bu sunucu dosya izinlerini  değiştirmeyi desteklemiyor  diye  yazı var yardımcı olsanız sevinirim

Yalan Ve Riya İnsan Oğlunun alnına sürülebilecek  ve Asla Silinmeyecek Kötü Bir Lekedir...
bycaner
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2008, 06:01:23 ÖÖ »

Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor.
böle bi yazı gelio kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum devam butonuna basıyorum hiçbişi olmuyo aynı yerre gelio
criminal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Mart 06, 2008, 12:13:54 ÖS »

"Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor.
böle bi yazı gelio kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum devam butonuna basıyorum hiçbişi olmuyo aynı yerre gelio "

Aynı mesaj banada geldi
Bunun çözümü nedir?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #22 : Mayıs 04, 2008, 01:24:50 ÖÖ »

Her yerde bunun cevabı yazmaktadır. Araştırma yapınız. Zaten neden bu hatanın çıktığı yazıyor hatada. Admin-->Paketler-->Seçenekler sekmesinden dosyalarınıza yazılabilirlik verebilirsiniz. (sadece Linux)

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

samibasol
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Temmuz 29, 2008, 07:01:17 ÖÖ »

Alıntı sahibi: inan üzerinde Ocak 20, 2007, 09:57:18 ÖÖ
internetexplorerle gir http://ftp://siteadı.com diye gir . dosya izini vermek istediğin  dosyaya sağ tıkla ordan 777 veya 775 yap Wink

arkadaşım ben seni kendi hotmailime ekledim. seninle özel bi konu konuşmak istiyorum haberini beklerim
fanty_35
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Aralık 01, 2008, 05:23:20 ÖS »

Her yerde bunun cevabı yazmaktadır. Araştırma yapınız. Zaten neden bu hatanın çıktığı yazıyor hatada. Admin-->Paketler-->Seçenekler sekmesinden dosyalarınıza yazılabilirlik verebilirsiniz. (sadece Linux)

evet abi her yerde bu cvb verilöiş ama gene aynı sorun çıkıo mesela bende de şöle bi hata verio; 
    "550 Can't change directory to //home/kullanıcı adım/public_html: No such file or directory"

bunun aynısı çıkıo ftp den herşeyi 777 yaptım ama gene aynısı çıktı sora packages içine temp yaptım içine resim koyup 777 yaptım bi değişiklik olmadı , bunun yüzünden ne paket ne güncelleme hiç bişi yapamıorum , rica ederim yardımcı olun.
kral_osman
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Mart 18, 2009, 11:07:03 ÖÖ »

Merhaba arkadaşlar

benim host um windows smf forum kurulu ancak paket kurulumu yapamıyorum başarı ile kuruldu diyo fakat paket çalışmıyo.admin paneli => paketler => seçeneklerden dosya izinleri deiştirmeye çalışıyorum oraya ftp bilgilerimi giriyorum hata veriyo ben nasıl kuracam bu paketleri backup klasörünü 777 yapıyorum yine olmuyo

YARDIMM !!!!!!!!!!!
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Dosya İzinleri
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: