ALi
Full Member
|
 |
« : Eylül 10, 2006, 05:01:51 ÖÖ » |
|
 Dosyaların izni 644 Klasörlerin izinleri ise 755 olsun arkadaşlar. En güvenlisi bu izinlerdir. Başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gangster
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2007, 09:46:22 ÖÖ » |
|
bunu nasıl yapıcaz peki?? ftp ye girdik sonrasında  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2007, 09:57:18 ÖÖ » |
|
internetexplorerle gir http://ftp://siteadı.com diye gir . dosya izini vermek istediğin dosyaya sağ tıkla ordan 777 veya 775 yap 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
gangster
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 11:52:44 ÖÖ » |
|
sağ tıklıyorum özellikler diyorum.. orda şöyle bir şey çıkıor  sanırım bu 644 oluor öyle değil mi??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 12:14:39 ÖS » |
|
evet 664 oluyor o boşlukların hepsini işaretlersen 777 olur.
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2007, 04:09:20 ÖS » |
|
Bence Ftp ye Filezilla gibi bir ftp proqramıyla gir. hem senin için daha kolay olur. programı googleden filezilla download diye aratarak indirebilirsin. indirip ftp ye bağlandıktan sonra izin vermek istediğin dosyaları seçip sağ tuşa basıp file attributes e gir. ordan numaraları değiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersery64
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2007, 06:36:10 ÖÖ » |
|
ya bu yonlendir sitelerinde veya www.smf123.net ten alınan sitelerin ftp adresleri yok mu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2007, 06:55:18 ÖÖ » |
|
ya bu yonlendir sitelerinde veya www.*******.net ten alınan sitelerin ftp adresleri yok mu?  Yok
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
etapbilgisayar
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2007, 02:13:48 ÖS » |
|
Eski sunucum apache cpaneL kuLLanıyordum orda kurulu olan sitemin database yedegini aLdım. Yeni sunucuya geçtim ama bu sunucu windows ve pLesk kuLLanıyorum host içine yeniden 1.1.1 kurarak eski database bu yeni sunucumda nasıl kullanırım açıkLamalı bilgi verebilirseniz minnettar kalırım teşekkürLer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2007, 02:59:54 ÖS » |
|
Eski sunucum apache cpaneL kuLLanıyordum orda kurulu olan sitemin database yedegini aLdım. Yeni sunucuya geçtim ama bu sunucu windows ve pLesk kuLLanıyorum host içine yeniden 1.1.1 kurarak eski database bu yeni sunucumda nasıl kullanırım açıkLamalı bilgi verebilirseniz minnettar kalırım teşekkürLer...
PLESK'ten DOsya Yönetimine gir oradan da htdocs klasörü içine, sonra her dosyanın en sağında sarı kilit işareti olacak, ona tıkla ve açılan sayfada IUSR_ftpkullaniciadin yazana tıkla, yanda bir sekme daha açılacak. oradaki kutuculara izin ver dersen ayarları değiştirirsin, iptal etmek içinse tıkladığın kutucukları sil yeter.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
etapbilgisayar
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 29, 2007, 08:38:52 ÖÖ » |
|
yok ya deliricem şimdi olmuyor  sinirimden kırıcam sımdı klavye mouse Posted on: Ocak 29, 2007, 02:40:50 am
hah yazılabilirligi verdim install.php çalıstırdım kurdum ama 5 dakika sonra dosyaLar otomatikman siliniyor site acılmıyor yeniden atıyorum ftp den dosyaLarı bir daha kuruyorum 5 dakka sonra yeniden siliniyor ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2007, 09:33:26 ÖÖ » |
|
Ne demek siliniyor  Kendi kendine silinmez ki dosyalar.. Hangileri siliniyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydar33
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2007, 11:50:40 ÖS » |
|
hocam ben tum dosyalara ftpden de paket yonetımındekı seceneklerdende plesk paneldende yazma ıznı verdıgım halde paket yuklerken bu hatayı alıyorum
Bir hata meydana geldi! Yeni paket indiremezsiniz veya kuramazsınız. Çünkü paketlerin yükleneceği dizin veya bu dizinde değiştirilmesi gerekn bazı dosyalar yazılabilir değil!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 07, 2007, 12:14:30 ÖÖ » |
|
Bide şöyle dene; admin --> paketler --> seçenekler --> Tüm dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydar33
H-Full Member
|