Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > SMFTuRK.nET Haberleri > SMFTURK.NET'ten Haberler ve Duyurular > Şikayet ve İstekler > Konu: LaleForum Hakkında
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: LaleForum Hakkında  (Okunma Sayısı 1746 defa)
Fakdordes
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

LaleForum Hakkında
« : Temmuz 11, 2007, 06:03:36 ÖÖ »

Arkadaşlar İlk Önce Ben Serseri Onu Belirteyimde

http://www.laleforum.com/ Sitesi Sanırım Bi Aralar Hüsmenindi Ve Suan Benim Forumum Olan www.forumklas.org İle BireBir Aynı Üstelik Temamın İmzası Değişilmiş Ve Smfturk.net Yazılmıs

Hüsmen Arkadaşıma Pm Attım Şikayetde Bulundum Tema Hiç Umdumda Değil Fakat LaleForum Benim Forumumun Birebir Kopyası Mesajlarda Dahil

Forumunuzu Mesajlarla Doldurmak Size Hiç Bir Şey Kazandırmaz Önemli Olan Kendi Hazırladığınız İçeriklerdir. Başkasından Yaptığınız Alıntılar Alıntı Yaptığınız Sitenin Altında Çıkmaktan Fazla Öteye Gidemez. Dahada Önemlisi EMEK HIRSIZLIĞIDIR, ÖZENTİLİKTİR bu. Hazır Daha Bu İşin Başındasınız Gelin Düzeltin Bu Yanlışı.

Bunun Düzeltilmesini İstiyorum Aksi Taktirde Smfturk.net'in İyi Niyetinden Süphe Duyacağım.

Size Güveniyorum Eğer Smfturk.net Hala Bildiğim Smfturk.net İse Bu Haksızlığa Göz Yummaz
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: LaleForum Hakkında
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2007, 06:57:35 ÖÖ »

Merhaba,
Mesajınızı şimdi aldım. O site benimdi ancak bir yıldır hiç kullanmıyordum bu nedenle satış kararı aldım ve 2 Temmuz 2007 tarihinde siteyi satmış bulundum.

Temanızın imzasının değiştirilmesini hoş karşılamıyor ve site sahibine durumu bildireceğim. Hoş olmasa da bildiğiniz üzere birçok kişi bu şekilde emekleri çalıyor ve altına da kendi imzasını atıyor. Sitenizde yer alan bazı içeriklerin telif hakkı size ait ise dava açabilirsiniz. Bunların dışın da ben hiçbir şey yapamam üzgünüm.

Söz konusu olay www.smfturk.net sitesi dışındadır ve www.smfturk.net yönetimi ya da çalışanları olaya karışmamışlardır.

www.laleforum.com isimli web sitesinin kesinlikle www.smfturk.net ile hiçbir ilgisi yoktur.

Not: husmen100@hotmail.com isimli MSN Messenger adresim aracılığı ile konuşabiliriz. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Fakdordes
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: LaleForum Hakkında
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2007, 08:22:38 ÖÖ »

Tamam Hüsmen Kusura Bakma Altta Smfturk.net İmzasını Görünce Burası İle Bi Bağlantısı Vardır Diye Düşündüm Açıkcası Tema Umrumda Değil Smiley Önemli Olan İçerikdi Onunda Telif Hakkı Yok Benimde Yapabileceğim Birşey Kalmadı İlgin İçin Sağol Hüsmen Wink
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > SMFTuRK.nET Haberleri > SMFTURK.NET'ten Haberler ve Duyurular > Şikayet ve İstekler > Konu: LaleForum Hakkında
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: