inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 16, 2007, 06:05:44 ÖÖ » |
|
peki bunu nereye eklyeceğiz birazaçıklama yaparmısınız hocam
MODU admin paketlere gidip kuracan( izinirilik ver) defult tema kullanmıyorsan manuel kuracan. internetexplorerle ftp ne gir kullandığın temanın içinde index.template.php Sevdan arkadaşın sölediği kodu bul değiştir tekrardan upload et aynı yere .
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
ander
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 22, 2007, 08:01:00 ÖÖ » |
|
Not: Türkçesi, smfturk.NET kullanıcıları için yakında geliyor  Adminimize yardım edelim  Arkadaşlar benim de bi katkım olsun istedim o kadar yardım alıyoruz dimi ama  Tamamen bana aittir, sizin yapmanız gereken tek şey bu dosyayı mod u kurduktan sonra forum ana dizininde aynı isimli dosyanın yerine koymak.Bu kadar basit.İyi günlerde kullanın, mod u yazana teşekkürler.. . http://dosyam.net/?id=og4wc1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 22, 2007, 08:13:36 ÖÖ » |
|
Not: Türkçesi, smfturk.NET kullanıcıları için yakında geliyor  Adminimize yardım edelim  Arkadaşlar benim de bi katkım olsun istedim o kadar yardım alıyoruz dimi ama  Tamamen bana aittir, sizin yapmanız gereken tek şey bu dosyayı mod u kurduktan sonra forum ana dizininde aynı isimli dosyanın yerine koymak.Bu kadar basit.İyi günlerde kullanın, mod u yazana teşekkürler.. . http://dosyam.net/?id=og4wc1Ekledim modifikasyona  Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 22, 2007, 10:10:35 ÖÖ » |
|
su dosyayi zipleyip rapide atsan daha iyi olur indiremedik burdan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ander
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 22, 2007, 02:29:56 ÖS » |
|
su dosyayi zipleyip rapide atsan daha iyi olur indiremedik burdan
~husmen73 eklemiş modifikasyona arkadaşım direkt ordan alabilirsin dosyayı. Ekledim modifikasyona  Teşekkürler. ne demek, yararım oldu ise ne mutlu bana, umarım sorun yoktur sorunu olan burdan iletirse yenisini yaparım.. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 22, 2007, 02:33:14 ÖS » |
|
anladim tsk ederim saolasiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 01, 2007, 01:01:00 ÖS » |
|
arkadaşlar ben yükledim. bir defa çalıştı sonrada işmiyorum. acaba nedendir. smf 1.1.1 default teme size zahmet bir yardım edin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shey
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 01, 2007, 01:42:16 ÖS » |
|
ya ne mozilllada nede explorerde oldu manule kurdum forum dizinede attım olmadı ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 02, 2007, 11:34:43 ÖÖ » |
|
yardım eden yok galiba. Posted on: Şubat 02, 2007, 02:08:49 pm
benimkisi olmadı ama ilgin işlk defasında sesli msj geldi sonra ne olduysa gelmedi 1.1.1 default teme aslında çalışsa çok güzeldi. keşke çalışabilse. yardım eden olur inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebil
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 04, 2007, 04:26:45 ÖS » |
|
sorunsuz kurdum fakat sesli uyarı olmuyor 1.1.1 ve red darkness theme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 05, 2007, 07:25:10 ÖÖ » |
|
Modifikasyon sadece sesli uyarı verir,
Ses çıkmıyor mu? Flash sürümünün son versiyonunu yükleyin.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
burak__29
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 18, 2007, 05:42:52 ÖÖ » |
|
gotmail.swf dosyasını ana dizine yükleyin derken tam olarak nereden bahsediyorsunuz anlatırmısnız Posted on: Mayıs 17, 2007, 08:05:39 pm
arkadaşlar swf uzantılı dosyayı nereye koyacağız. sabahtan beri deniyorum?  ? Posted on: Mayıs 18, 2007, 01:36:14 am
arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen. bu swf uzantılı dosyyaı nereye koyacağız. forumun ana dizini dediğiniz yer tam olarak neresi:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
<<<€nd€r߀tüL>>>
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2007, 05:19:00 ÖÖ » |
|
gotmail.swf dosyasını ana dizine yükleyin derken tam olarak nereden bahsediyorsunuz anlatırmısnız Posted on: Mayıs 17, 2007, 08:05:39 pm
arkadaşlar swf uzantılı dosyayı nereye koyacağız. sabahtan beri deniyorum?  ? Posted on: Mayıs 18, 2007, 01:36:14 am
arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen. bu swf uzantılı dosyyaı nereye koyacağız. forumun ana dizini dediğiniz yer tam olarak neresi:( Themes Sources Smileys Packages avatars attachments diye klasörleri gördüğün yer forum anadizin oluyo arkadaşım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NetKeePeR®
H-Full Member
|