bigboss
H-Full Member
|
 |
« : Eylül 04, 2006, 12:00:47 ÖS » |
|
Arkadaşlar bu mesajımı yazmak için uygun yer bulamadım kusura bakmayın. MKportalın türkçe destek sitesine ulaşamıyorum. MKportal kurdum ama türkçe karakter sorunu var. Düzeltmek için meta taglarda gerekli düzenleme yaptım ama olmadı bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilecek kimse var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Saygılarım, Bigboss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2006, 09:23:37 ÖÖ » |
|
Maalesef arkadaşım benim bilgim yok MKPORTAL hakkında. İlgilenmedim pek. www.mkportal.gen.tr adresinden yardım almaya çalış. Açılmıyor demiştin hala açılmıyor Bekleyeceksin artık  kusura bakma yardımcı olamıyorum ben 
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Oğulcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2006, 11:14:51 ÖÖ » |
|
Öncelikle şu yolu deniyelim ; Portal KP >> Tema Ayarları >> Görünen Temanız >> Tema Düzenle >> MKportal Başlığı >> Bölüm Düzenle Dedikten sonra aşağıdakileri uygula ;<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-9" /> Bu olmadıysa sorun aşağıdakilerden dolayıdır ;- Ya Hostunun Türkçe Karekter Desteği Yoktur..!
- Yada Hostunun Türkçe Karakter Desteği Yoktur..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigboss
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2006, 02:40:06 ÖÖ » |
|
Dediğini yaptım sorun sadece portalda forumda türkçe karakter sorunu yok aynı zamanda portalda sadece ı ş ve ç harfleri gözükmüyor o da bölüm adlarında yani portalda eklediğim haberlerde fln karakter sorunu olmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oğulcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2006, 04:35:55 ÖÖ » |
|
O zaman dil dosyalarını yeniden at oda olmassa admin panelden başlıkları elinle düzenle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigboss
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2006, 07:53:57 ÖÖ » |
|
Şu şekilde yaptım Dil Dosyalarının hepsinin başına meta tag koydum sorun halloldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2006, 03:01:06 ÖS » |
|
Şu şekilde yaptım Dil Dosyalarının hepsinin başına meta tag koydum sorun halloldu
biraz daha açıklarmısın bunu nasıl yaptığını
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2006, 01:41:37 ÖÖ » |
|
biraz daha açıklarmısın bunu nasıl yaptığını Meta Tag öreği olarak bunu verebilirim sana <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-9" /> bigboss arkadaşımız bunu her sayfanın başına eklediğini söylemiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigboss
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2006, 04:46:00 ÖÖ » |
|
Aşağıda ki kodu dil dosylarının en başına ekleyip kaydet ve ftp deki dosylarınla değiştir. <?php
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9"); ?>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2006, 04:47:48 ÖÖ » |
|
Benimde şöle bir sorum var mk portal kurmustum mk portalı kaldırcam peki ben bu mk portal dosyalarını kaldırınca DB dende tamamen kalkmıs oluyormu mk portal bence olmuyor cunku sılıp yenıden kurmustum mk portalı devam edıyordu kaldıgı yerden tamamen nasıl kaldırabılırım mk portalı DB den yani ...
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 19, 2006, 04:59:40 ÖÖ » |
|
Benimde şöle bir sorum var mk portal kurmustum mk portalı kaldırcam peki ben bu mk portal dosyalarını kaldırınca DB dende tamamen kalkmıs oluyormu mk portal bence olmuyor cunku sılıp yenıden kurmustum mk portalı devam edıyordu kaldıgı yerden tamamen nasıl kaldırabılırım mk portalı DB den yani ...
Phpymadmin'i açıp kendin manuel silmelisin tabloları.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 19, 2006, 05:05:17 ÖÖ » |
|
evet bılıyorum hangı tablo olduklarını bılmıyorum benım ogrenmek ıstedıgımde o 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2006, 05:10:40 ÖÖ » |
|
evet bılıyorum hangı tablo olduklarını bılmıyorum benım ogrenmek ıstedıgımde o  Oraya gir ve tüm tablo isimlerini yaz buraya. Sadece xxx_ başlıklı olanlar yeterli. Aynı olanları yazma. başı farklı olanları yaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 19, 2006, 05:18:07 ÖÖ » |
|
hallaettım hatta oyun modunu kurmsutum bır ara onun tablolarına sıldım databasede 136 tablo vardı 83 tane kaldı ii oldu böle bos yere DB yi dolduruyorlardı 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
Kaide
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 27, 2007, 02:00:35 ÖS » |
|
Warning: main(): Unable to access ./mkportal/conf_mk.php in /home/diggercuff/public_html/index.php on line 28
Warning: main(./mkportal/conf_mk.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/diggercuff/public_html/index.php on line 28
Warning: main(): Unable to access ./mkportal/conf_mk.php in /home/diggercuff/public_html/index.php on line 28
Warning: main(./mkportal/conf_mk.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/diggercuff/public_html/index.php on line 28
Fatal error: main(): Failed opening required './mkportal/conf_mk.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/diggercuff/public_html/index.php on line 28Arkadaşlar bende "Mk Portal" kurdumda...Yalnız kurulumu yaptıktan sonra ana sayfaya girdiğimde yukarıdaki gibi bi hata verdi...Yardımcı olabilirmisiniz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|