|
husmen73
|
 |
« : Eylül 03, 2006, 08:07:00 ÖÖ » |
|
Sitenize yeni üye olanlara otomatik avatar ekler. Modifikasyon hakkında daha fazla bilgi almak için kurulum esnasındaki açıklamayı mutlaka okuyun.
Yazan:husmen73
Uyumluluk: 1.0.8, 1.1 RC2, 1.1 RC3, 1.0.9, 1.1, 1.1.1, 1.1.2
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
UmutYolcusu
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2006, 01:07:30 ÖÖ » |
|
güzel paylaşım dostum sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medyan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2006, 01:33:57 ÖS » |
|
bu avatarı nerden düzenlicezz.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PentiuM
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 30, 2006, 01:16:00 ÖÖ » |
|
Teşekkürler modifikasyon için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 30, 2006, 01:23:35 ÖÖ » |
|
Modifikasyon açıklamasını okursan orda yazar 
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2006, 09:23:44 ÖÖ » |
|
selam; ben de bu hata çıktı ne yapılabilir
!!Paket Yüklenirken Hata Oluştu
Paket yüklenirken en az bir hata oluştu. Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız yükleme işlemine devam etmemeniz şiddetle önerilir. Bu hatanın nedeni yüklemek istediğiniz paketin forum'unuzda yüklü olan başka bir paketle çakışması, paketteki bir hata, paketin sorunsuz çalışması için sizde yüklü olmayan başka bir pakete ihtiyaç duyması veya paketin SMF'nin farklı bir sürümü için dizayn edilmiş olması olabilir. Kurulum Yardımı
Kurulum Eylemleri Yapılacak yükleme işlemleri: "Yeni Üyelere Otomatik Avatar Ekler": Bu paket kurulumu aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecek: Tip Eylem Açıklama 1. Değişiklik Yapılacak otoavatar.mod Düzenleme inceleme hatası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2006, 06:18:25 ÖÖ » |
|
Paket yüklenirken en az bir hata oluştu. Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız yükleme işlemine devam etmemeniz şiddetle önerilir. Bu hatanın nedeni yüklemek istediğiniz paketin forum'unuzda yüklü olan başka bir paketle çakışması, paketteki bir hata, paketin sorunsuz çalışması için sizde yüklü olmayan başka bir pakete ihtiyaç duyması veya paketin SMF'nin farklı bir sürümü için dizayn edilmiş olması olabilir. Kurulum Yardımı
Kurulum Eylemleri Yapılacak yükleme işlemleri: "Yeni Üyelere Otomatik Avatar Ekler": Bu paket kurulumu aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecek: Tip Eylem Açıklama 1. Değişiklik Yapılacak otoavatar.mod Düzenleme inceleme hatası
Arkadaşım aynı sorun burdaki konuda da yaşamışsın... Okuyabilirsin buradan http://smfturk.net/forum/index.php?topic=270.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2006, 06:48:12 ÖÖ » |
|
Arkadaşım aynı sorun burdaki konuda da yaşamışsın... Okuyabilirsin buradan http://smfturk.net/forum/index.php?topic=270.0saol arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medyan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 14, 2006, 02:39:15 ÖS » |
|
Modifikasyon açıklamasını okursan orda yazar  ok sağol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc33
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 13, 2006, 02:23:26 ÖÖ » |
|
kardes bu otomatık avatarın final e uygun olduguna eminmisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 13, 2006, 02:59:58 ÖÖ » |
|
kardes bu otomatık avatarın final e uygun olduguna eminmisin
evet bizzat şahsen denedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ajan43
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 10, 2007, 02:17:54 ÖS » |
|
çok teşekkürler sağolasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2007, 03:32:06 ÖÖ » |
|
yükledikten sonra tepedeki kullanıcı bölümü genişledi :S 
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2007, 07:43:48 ÖÖ » |
|
Ben yüklediğimde sorun olmamıştı. Sen index.template.php dosyanı ekle bakalım hemen. avatardan sonraki td tag'ına %100 genişlik verirsek olur gördüğüm kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoRy
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 05, 2007, 01:47:43 ÖÖ » |
|
manuel kurulum yapmanızı tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|