|
husmen73
|
 |
« : Eylül 03, 2006, 08:03:35 ÖÖ » |
|
Sitenize son mesajları kayan tablo halinde ekler.
- Sadece haberlerin altına eklemek istiyorsanız 2b'i indirin - Sadece kategorilerin en altına eklemek istiyorsanız 2c'i indirin - Hem kategorilerin altına hemde haberlerin altına eklemek istiyorsanız 2d'i indirin
Not: SMF 1.1 Final, SMF 1.1.1 ve SMF 1.1.2 için 1.1 ile biten dosyaları indiriniz.
Yazar: husmen73
Uyumluluk: 1.0.8, 1.0.9, 1.1 RC2, 1.1 RC3, 1.1, 1.1.1, 1.1.2
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
bigboss
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2006, 11:47:11 ÖÖ » |
|
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Protechno
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2006, 12:09:46 ÖÖ » |
|
dostum hiçbir kurulum dosyası bulunamadı diyor çalışıyorsa bana adres atabilir misiniz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkanby
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2006, 12:44:39 ÖÖ » |
|
teşekkürler dostum süper oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L0W3
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2006, 01:38:40 ÖÖ » |
|
Ali arkadasım rapid degilde baska bir siteye upload etsen örnek hemenpaylaşa cunku rapid premium istedi şuan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2006, 09:28:27 ÖÖ » |
|
ben bu paketi kuramıyorum. acaba tema dan olabilirmi? dilber 1,1 RC3 kullanıyorum ve bana aşağıdaki hatayı veriyor.
Bu paket kurulumu aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecek: Tip Eylem Açıklama 1. Değişiklik Yapılacak kay.mod Düzenleme inceleme hatası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 12, 2006, 06:17:43 ÖÖ » |
|
ben bu paketi kuramıyorum. acaba tema dan olabilirmi? dilber 1,1 RC3 kullanıyorum ve bana aşağıdaki hatayı veriyor.
Bu paket kurulumu aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecek: Tip Eylem Açıklama 1. Değişiklik Yapılacak kay.mod Düzenleme inceleme hatası
Arkadaşım dosyalarına yazılabilirlik izni ver öncelikle... BU yüzden böyle hatalar oluşur.. Yazma izni verdikten sonra problem olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2006, 06:47:12 ÖÖ » |
|
Arkadaşım dosyalarına yazılabilirlik izni ver öncelikle... BU yüzden böyle hatalar oluşur.. Yazma izni verdikten sonra problem olmaz... Arkadaşım nerden verildiğini de biliyormusun peki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2006, 06:53:02 ÖÖ » |
|
FTP'ne gir dosyalara sağ tıkla özellikler de.. ordaki kutucukların hepsine tıkla sonra tamam de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 12, 2006, 07:06:47 ÖÖ » |
|
FTP'ne gir dosyalara sağ tıkla özellikler de.. ordaki kutucukların hepsine tıkla sonra tamam de...
teşekkür ettim test 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 12, 2006, 01:19:53 ÖS » |
|
iyi demişsin de hepsi tickli zaten. başka bir sorun olmazmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 13, 2006, 01:50:03 ÖÖ » |
|
iyi demişsin de hepsi tickli zaten. başka bir sorun olmazmı?
PLESK mi kullanıyorsun yoksa CPANEL ? Plesk ise Panele girip DOsya YÖnetiminden yetki vermelisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bektasbck
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 13, 2006, 05:34:34 ÖÖ » |
|
Ya Arkadasim Bende RC3 Sürümünü kullaniyorum banada Bu hatayi veriyor.  Yapılacak yükleme işlemleri: "Kayan Cevaplar 1.1b": Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|