denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #45 : Şubat 02, 2007, 02:01:23 ÖÖ » |
|
modu yeniledim, bizzat sıfır forumda denedim ve çalışıyor, Uyumluk: rc3, 1.1 Final, 1.1.1...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #46 : Şubat 05, 2007, 09:01:25 ÖS » |
|
teşekkürler kurdum denedim çalışıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevdaligul
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 07, 2007, 10:34:54 ÖÖ » |
|
arkadaşlar ben bu modu kurdum ama resimler igizlemıyor diger linkleri gizliyor ne yapmam lazım
surum 1.1.1 default tema yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 07, 2007, 10:42:01 ÖÖ » |
|
hide tag modunu kur [sakla] [/sakla]
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
sevdaligul
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 07, 2007, 11:24:07 ÖÖ » |
|
ben onu demiyom arkadaşım Registered Link TR yi kurdum url leri ziyaretvilerden gizliyor resimleri gizleyemıyor bunun için ne yapmam lazım Posted on: Mart 07, 2007, 08:47:10 pm ilgilendiginiz için saolun arkadaşlar manuel ini bulup kordum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 07, 2007, 11:35:34 ÖÖ » |
|
ben onu demiyom arkadaşım Registered Link TR yi kurdum url leri ziyaretvilerden gizliyor resimleri gizleyemıyor bunun için ne yapmam lazım Posted on: Mart 07, 2007, 08:47:10 pm ilgilendiginiz için saolun arkadaşlar manuel ini bulup kordum
Resimler için otomatik gizleme modifikasyonu yazılmadı bildiğim kadarıyla. Birazdan birşeyler yapmaya çalışacağım. 1 saat içinde bu konuyu cevaplarım 
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
leaderdemon
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 07, 2007, 11:38:57 ÖÖ » |
|
bulduğun manueli buraya koyda bizde faydalansak kardeş. vey linkini versende olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 07, 2007, 11:53:18 ÖÖ » |
|
Ziyaretçilere resim gizleme olayını hallettim  Modifikasyon haline getirip birazdan eklerim.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
sevdaligul
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 07, 2007, 12:02:41 ÖS » |
|
husmen73 abi el atmış bu işe birazdan modunu... yoksa koyardım ben onu demiyom arkadaşım Registered Link TR yi kurdum url leri ziyaretvilerden gizliyor resimleri gizleyemıyor bunun için ne yapmam lazım Posted on: Mart 07, 2007, 08:47:10 pm ilgilendiginiz için saolun arkadaşlar manuel ini bulup kordum
bulduğun manueli buraya koyda bizde faydalansak kardeş. vey linkini versende olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 07, 2007, 12:06:52 ÖS » |
|
http://www.smfturk.net/forum/index.php?topic=2041.0 Buradan indirip kurabilirsiniz. Sakın çalışmıyor demeyin, 2 farklı forumda denedim sorun çıkmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baty91
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 09, 2007, 01:28:09 ÖS » |
|
ben bunu kurdum ama olmuo bi yerden ayarmı yapmam lazım ?? yardım eermisiniz?? Posted on: Mart 09, 2007, 01:37:23 pm
hicbiri olmuo yaw anlamadım hepsini dendim hepsini aynı andamı yuklucez?? Posted on: Mart 09, 2007, 11:22:50 pm
Bunun gibi bir çok mod final de kurulmuyor.Hepsinde şu hatayı alıyorum Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı! aynen bende bole oluo nası yapcam ?? resim link gisleme oldu ama bu olmuo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 09, 2007, 02:33:33 ÖS » |
|
ben bunu kurdum ama olmuo bi yerden ayarmı yapmam lazım ?? yardım eermisiniz?? Posted on: Mart 09, 2007, 01:37:23 pm
hicbiri olmuo yaw anlamadım hepsini dendim hepsini aynı andamı yuklucez?? Posted on: Mart 09, 2007, 11:22:50 pm
Bunun gibi bir çok mod final de kurulmuyor.Hepsinde şu hatayı alıyorum Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı! aynen bende bole oluo nası yapcam ?? resim link gisleme oldu ama bu olmuo  Çıkış yaptığında linklerin ziyaretçilere gizlendiğini görürsün :S Kurulum eylemi tanımlanmadı diyorsa ya modifikasyon bozuktur yada dosyalarında yazılabilirlik izni yoktur. Link Gizleme bozuk olmadığı için dosyalarında yazılabilirlik yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baty91
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 13, 2007, 08:40:19 ÖÖ » |
|
bunda link gizlendigi zaman ziyaretci tamamenmi goremiyor yoksa uye olun veya giris yapınmı diyor? bide sole bisey olabilirmi bazı llinkleri saklıyıp bazılarını saklamamk gibi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 13, 2007, 08:44:32 ÖÖ » |
|
bunda link gizlendigi zaman ziyaretci tamamenmi goremiyor yoksa uye olun veya giris yapınmı diyor? bide sole bisey olabilirmi bazı llinkleri saklıyıp bazılarını saklamamk gibi ?
Dediğin gibi uyarı yazısı gösteriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HNDSM
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 21, 2007, 01:55:47 ÖÖ » |
|
Tamamdır..
Yükledim Yüklemesinede Komutlarda Sanırım Hata yapıyorum..Link gizLeniyor ama Resim Gözükmüyor..Onu nasıL yapıcaZ.yardımcı oLurSanız Sevinirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|