|
husmen73
|
 |
« : Eylül 03, 2006, 07:44:21 ÖÖ » |
|
Siteniz haberler tablosundan sonra Ziyaretçilerinizin sitenize kolayca üye olmasını sağlayabilirsiniz.
Yazar:husmen73
Uyumlukluk: SMF 1.1.X
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
acımasız
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2006, 12:32:13 ÖÖ » |
|
BEN EKLEDİM AMA DİYORKİ RESİMDEKİ KARAKTERLERİ YANLIŞ GİRDİNİZ DİYOR RESİM YOKKİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misafir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2006, 03:46:25 ÖÖ » |
|
ben kurmaya calisdim ama malesef calismadı ve ben defecult tema kullanıyorum ayrıca RC 1.3 diger modıfıkasyonları sızde toplu bır baslıkda varsa linki alabılırmıyım
tskler hersey ıcın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osenmer
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2006, 11:07:47 ÖS » |
|
emeğine sağlık husmen73, güzel bir modifikasyon.
fakat bu modu her kurduğumda türkçe karakter problemi çıkıyor ve manuel olarak düzeltmem gerekiyor. belki o karakterleri düzeltecek bilgiye sahip olmayan arkadaşları sıkıntıya sokabilir, onu düzeltip yayınlarsan daha iyi olur bence.
teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@till@
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2006, 02:39:17 ÖS » |
|
emeğine sağlık husmen73, güzel bir modifikasyon.
fakat bu modu her kurduğumda türkçe karakter problemi çıkıyor ve manuel olarak düzeltmem gerekiyor. belki o karakterleri düzeltecek bilgiye sahip olmayan arkadaşları sıkıntıya sokabilir, onu düzeltip yayınlarsan daha iyi olur bence.
teşekkürler.
aynen katılıyorum onları düzeltseniz daha ii olur Emeginiz için tesekkürler güzel bir mod olmus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmetarig
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2006, 05:39:57 ÖS » |
|
arkadaşlar boardindex.template yi açın bul // hizli kayit basladi orda gözünüze çarpar "?" türkçe karakterler soru işaretlidir onları düzeltirseniz sorun kalmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2006, 10:54:39 ÖÖ » |
|
Ziyaretçi kayıt olmaya çalıştığında bu hatayı veriyor... Ama ziyaretçi üye oluyor..
Veritabanı Hatası Lütfen tekrar deneyin. Eğer tekrar hata mesajı alırsanız, bu hatayı yöneticiye bildirin.
Admin panelde baktığımda ise hata kaydında şu hatayı veriyor..
Veritabanı Hatası: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' mem.pm_ignore_list)) AS ignored, FIND_IN_SET(, mem.buddy_list) AS is_buddy, ' at line 4 Dosya: /home/siteismi/public_html/Sources/Subs-Post.php Satır: 792
ney yapmak lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2006, 12:28:06 ÖS » |
|
Arkadaş listelerini iptal edip denermisin kayıt olmayı?
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2006, 12:45:08 ÖS » |
|
yok denedim ama yine aynı hayatı veriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2006, 01:18:31 ÖS » |
|
Kaynak dosyalarını yeniden upload edermisin?
Sonra veritabanını phpmyadmin'den tabloları Onar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 28, 2006, 01:43:40 ÖS » |
|
teşekkürler hallettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
casperozgur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2007, 03:50:01 ÖÖ » |
|
Kurdum ama forumumda çıkmıyor hızlı kayıt. dedikleriniz yaptım  resim doğrulama zaten kapalıyıdı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2007, 04:29:07 ÖÖ » |
|
MANUEL kurmayı dene
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 23, 2007, 07:31:00 ÖÖ » |
|
Çok Saqol Kardeş Ellerine Saqlık Posted on: Ocak 23, 2007, 01:38:02 am
Mod'u kurdum fakat mod'un sorunsuz çalışması için güvenlik kodunu kaldırmam gerekiyo galiba. Şuan hızlı kayıttan üye olmak isteyenler hata alıyor. Güvenlik kodunu kaldırırsam ne olur ? 1000'lerce üye basarlarmı Posted on: Ocak 23, 2007, 11:36:06 am
güvenlik kodunu kaldırdım. üye olmak isteyenler bilgileri yazdıktan sora üye oluyor fakat veritabanı hatası alıyolar. üyelik açılıyo fakat hata alıyolar anlıyacaqınız... ne yapmalıyım ? Manuel kurmam sorunu halledermi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|