Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama  (Okunma Sayısı 2005 defa)
ayz3t
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama
« : Nisan 25, 2007, 05:54:15 ÖÖ »

arkadaşlar önceden tinyportalıı kurmuştum ve taamen başarılıydı..bir ara forum bozuldu..herşeyi sildim baştan yükledim yanlız temalar ve sources klasörünü silmemiştim...smf yi kurdum tiny portalı paketlerden yükledim başarılı bir şekilde yyüklendi fakat ortalıkda hiç bi değişiklik yok..kaldıra  basınca da tüm dosyalarda hata veriyor...

inan
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama ortalıkta portal diye bişi yok..acil!!
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2007, 09:02:56 ÖÖ »

defult langues için tp dil dosyalarını at..

smfdestek sitesi:
www.rapsmf.com
BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ...
iletişim  : inan_diyadin@hotmail.com
Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Smiley Bana ulaşsın...
MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
-Ayşegül-
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I love (x)

Ynt: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama ortalıkta portal diye bişi yok..acil!!
« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2007, 02:36:08 ÖS »

Windows host kullanıyorsun sanırım. Plesk panelinden dosya izinlerini vermelisin. Dosya izinleri verilmemiş bile olsa test başarılı der windows hostlarda Smiley Bu yüzden aldanırız hep.
hjhj
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2008, 05:49:25 ÖÖ »

aynı sorun bendede var acil yardım lütfen!! 1.1.5 üzerine tinyportal 0.9.8 i kuruyorum. Ama değişiklik yok forumda, başarıyla kuruluyor ama hiç kurulmamış gibi kaldır dediğimde arkadaşın dediği gibi hata veriyor.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2008, 03:29:33 ÖÖ »

Alıntı sahibi: hjhj üzerinde Mayıs 23, 2008, 05:49:25 ÖÖ
aynı sorun bendede var acil yardım lütfen!! 1.1.5 üzerine tinyportal 0.9.8 i kuruyorum. Ama değişiklik yok forumda, başarıyla kuruluyor ama hiç kurulmamış gibi kaldır dediğimde arkadaşın dediği gibi hata veriyor.
Alıntı sahibi: -Ayşegül- üzerinde Nisan 26, 2007, 02:36:08 ÖS
Windows host kullanıyorsun sanırım. Plesk panelinden dosya izinlerini vermelisin. Dosya izinleri verilmemiş bile olsa test başarılı der windows hostlarda Smiley Bu yüzden aldanırız hep.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

boncuks
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2008, 02:23:02 ÖÖ »

peki plesk panelden hangi izinleri vericez?ya ne kadar cok cekdim su plesk den ya:(
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: Tiny portal kurulumu oldukça başarılı ama
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: