Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > Sohbet > Simple Machines Forumlarımız > Konu: Bölüm Kuralları [Dikkat: Site reklamınız silinebilir]
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Bölüm Kuralları [Dikkat: Site reklamınız silinebilir]  (Okunma Sayısı 1801 defa)
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teknolok.net

Site
Bölüm Kuralları [Dikkat: Site reklamınız silinebilir]
« : Nisan 16, 2007, 06:03:28 ÖÖ »

BU BÖLÜMDE KESİNLİKLE BEDAVA HOST VE DOMAİN KULLANAN SİTELERİN TANITIMI YAPILMAYACAKTIR. YAPILAN KONULAR SİLİNECEKTİR. EN YAKIN ZAMANDA DA BEDAVA HOST VE DOMAİN KULLANILAN SİTELERİN TANITIM KONULARI SİLİNECEKTİR.

SİTESİ SÜREKLİ ÜSTTE GÖRÜNMEK İÇİN FLOOD(ARD ARDA MESAJ) YAPANLARDA SİTEDEN BELLİ BİR SÜRE UZAKLAŞTIRILIR VE KONUSU SİLİNİR.

BU KURALLARA UYMAMAKTA ISRAR EDEN ÜYELER BELİRLİ BİR SÜRE SİTEDEN UZAKLAŞTIRILACAKTIR.

Saygılar
                                                                                                                 SMFTURK.NET Yönetimi

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > Sohbet > Simple Machines Forumlarımız > Konu: Bölüm Kuralları [Dikkat: Site reklamınız silinebilir]
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: