BuGRa
H-Full Member
|
 |
« : Nisan 01, 2007, 03:23:57 ÖÖ » |
|
Temayı burdan indirebilirsiniz. Turkish/Türkçe: Şimdilik Şöyle bir açıklama yapalım.Sitenizde yabancılar varsa forumun tümünü ingilizce sürmen imkanınız ortaya çıkıyor.Resimlerden yazılara kadar ingilizce oluyor.Menu butonuna tıklayınca karşına güzel bir menü çıkıyor.Bilgisayarınızdaki BAŞLAT menüsünü düşünebilirsiniz.Yeni Kayıt sitemi, temaya özel mesajlardaki profil alanı, ve birçok özellikler temada yeniden yaratıldı.1.1rc3 ve üstü sistemlerde uyumludur tema.'Kullanılan Tema' dan ayarlanabilen birçok özellik temada bulunmaktadır.Ve Tema Multicolor Özelliği taşımaktır.1 Orjinal renk dışında 11 tane renk bulunmaktadır.English/İngilizce:Now,lets say it.If there is strangers in your site,you see that,it's impossible to do English all of the site.Everything is English from writings to photos.When you click on the "Menu" key,you see a beautiful menu.You can think your "Start" menu in your pc.New registration system,profile zone in messages special to the theme,and a lot of special features created again in the theme.The theme is harmonious with 1.1rc3 and systems on it.There is a lot of specialities you can set in the theme.And there is Multicolor Speciality in it.There are 11 colors exterior 1 original color.Theme Demo: http://www.karmancorman.net/forum/index.php?theme=4 Temadan Resimler          Yardımı Geçen arkadaşlara Teşekkür Ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2007, 01:31:43 ÖÖ » |
|
BuGRa seni kutlarım çok şahene bir tema elline sağlık kardeşim.. inş. daha güzellerinide yaparsın..
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
ErtughruL
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2007, 02:24:35 ÖÖ » |
|
Gerçektende çok harika kullanmayı düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CooLSwAp
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 30, 2007, 10:39:33 ÖÖ » |
|
Güzel olmuş eline sağlık .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaxXxSteeL
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2007, 12:07:56 ÖÖ » |
|
bu temaya benzeri bende de wardı baya sorunu wardı siLdim 
|
|
|
|
|
|
---
|
|
|
fALCONBB
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2008, 12:31:02 ÖS » |
|
[logged]Bununla beraber 9 tane tema bırlestırdım[/logged]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!emre!
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2008, 01:39:00 ÖS » |
|
sagol kardesım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serdar7098
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 07, 2011, 05:15:58 ÖS » |
|
Peki bu temanın arka fondaki gri renk nasıl değiştirelebilir ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 08, 2011, 07:09:26 ÖÖ » |
|
Peki bu temanın arka fondaki gri renk nasıl değiştirelebilir ?
Büyük ihtimalle style.css içinde ki body seçicisinde bulunan arkaplan rengini değiştirmeniz gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
serdar7098
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 09, 2011, 10:21:28 ÖÖ » |
|
öyle ama bir sürü style dosyasında bir sürü kod var  Body - bgcolor falan göremedim de. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2011, 02:46:27 ÖS » |
|
Sitenizin adresini veriniz.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
serdar7098
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2011, 03:11:50 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2011, 05:55:09 ÖÖ » |
|
Site açılmıyor???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desting
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 24, 2012, 12:26:59 ÖÖ » |
|
tşkler
|