Dilber tema tp ye uymuyor .
dilber mc nin tp uyumlusuda mevcuttur. tp resmi siteasinden öğrenebilirsiniz..
Arkadaşlar Dilber Temayı KUllanıyorum Bellirtiğim Gibi Yüklenilen Paketlerde Var Tinyportal Yazıyo Ama Anasayfa Felan hiç Bişey Yok Bide Arkadaşlar Ben Ftp Ye Klasörden Giriyorum Cut Ftp Veya İnternetten Değil
senin sorununa gelince.. senin ftp ye girdim smf dosyaları anadizinde httpdocs içinde yani sende Forum(veya ismini kendine göre belirler) bir klasör aç smf dosyalarını oraya at daha sonra ayarlari_onar.php dosyasını burda arat indir.. forum klasörlerinin olduğu yere at. daha sonra bombaci.net/ayarlari_onar.php diye çalıştır.. orda göreceksinki dosya linkleri şöle
*****/avatars
*****/soures/ gibi göreceksin başka da var ama ben 2tane örnek verdim sen bunları
****/yeni olşturduğun klasörün adı/ sources
diye ayarlıyacan hepsini yukarıdaki gibi yapccan ki sitene girdildiğnde direk siten açılsın aksi taktirde sitende adam gibi açılmaz tpde kurulmaz.. bunları yaptıktan sonra... sende yüklü olan tp sil.. (izin vererek sil daha önce anlatım nasıl izin verildiğini ) sonra tp tekrardan kur (tp nasıl kurulur defalarca anlattım) daha sonra dil dosylarını hangi temayı kullanırsan kullan hiç fark etmez defultun langues klasörüne atacaksı... daha sonra tp kurulmuş olması gereklidir..
bunları anlatacağıma ben kendim yapardım sana ama inanki 3 sınavım 20 sayfalık konu anlatımım var 2 gün içinde...